Chat LOW/KARANTİNA Odası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve тιтαη________ΙЭθθ tarafından 28 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Odalar Oluşturulmalı mı?

1. Kesinlikle!

oy sayısı 10
    76,9%
  2. Gerek yok

oy sayısı 3
    23,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Zamanında chatte kirlilik olmasın diye klan ara odası vardı,şimdi her gelen ''karantina var mı'','' low var mı'' yazıyor. Lütfen şunlara ayrı bi oda ayarlayın,orada mutlu mesut birbirlerini bulsunlar.

2. ^She_WOLF^

^She_WOLF^ User

şu an chatleriniz açık mı arkadaşlar? yoksa bende mi sorun var acaba çözemedim de o_O

3. Genel bi problem merak etme :) Ben supporta yazdım,ip adresimi istediler,sonra düzeldi ama hala arada bi bağlanmadığı oluyor,grup odası açılmıyor. Yani kısaca chat kendi kafasını yaşıyor,kafasına göre

^She_WOLF^ bunu beğendi.
  4. ^She_WOLF^

^She_WOLF^ User

teşekkürler kardeşim rahatladım şuan :) gelir en fazla 1 saate galiba. napalım bekleyeceğiz artık :D

5. GREED

GREED User

Olsun +1
    Ve hadesi de unutmayalım :D

6. Eyw Grido :D

Son düzenlenen: 28 Ağustos 2017
    GREED bunu beğendi.
  7. bence herkes tek bir odada olmalı adam low varmı yazıyor düşünüyor hadi low yapayım yoksa ben chat de her zaman global odasında takılıyorum low odasına sürekli girmem zaten oyunu oynayan kaç kişi kaldı da siz bunu sıkıntı ettiniz :D:D:D:D
    15 kişi oynuyor arada biri geliyor low warmı yazıyor :D

8. anakin5555

anakin5555 User

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.