Chat Moderatorluk sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •|GÖKŦŪЯК|•™•|нuи|• tarafından 19 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. S.a dün Bordo[CM] ile konuştum Cm olmaya karar verdim tam herşey hazırdı görev saatini vs verdiler derken ZEYBEK admin çıktı Küfürden dolayı hesabınız kapatılmış bu yüzden sizi alamıyoruz dedi bunun bir affı yok mu ? Arasından da baya zaman geçti

2. KARANLIK

KARANLIK User

Sizi hiçbir cm göreve alamaz.Büyük ihtimalle oda üstlerinle durumu konuşmuştur.Chatte saygısızlık yapan biri nasıl yönetici olsun yinede bunları biz bilemeyiz admin nedediyse odur iyi forumlar.

3. Drowhake

Drowhake User

Göktürk üzüldüm ya ben Drowhake tanırsın belki bugün Bordo ' yu aradığını duymuştum chatten.

4. Merhaba ,

Bir takım şartlar var ve bunlara uygun olanlar alınıyor. Fakat yetkililerin insiyatifine bağlı olarak esneklik gösterilebilir yada gösterilmez bunu bilemeyiz. Forumdan yapabileceğimiz birşey yok çünkü Chat kısmı bizim alanımızın dışında kalıyor. Chat admin'lerinin verecekleri kararlara bağlıdır.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.