Destek Chat Problemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve cagdas12380 tarafından 27 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. global avrupa 5'teyim linkteki kodu int11.

uzun zamandır chatte konuşanlar görmüyorum arada bir selam çeken türkler görüyordum sadece bugün arkadaşlarımla discorddayken VRU sohbetlerini okuyup gülüyorlardı. Bende hiçbir mesaj görünmüyordu ama arada bir türklerle chatte konuştuğum oldu grup sohbetlerinde her zaman konuşuyorum yani bir ban söz konusu değil. Bir çözümü var mı bir yerden mi açılığ kapatılıyor anlamadım ben bu durumu

edit:

Onlar oyunu ingilizce oynuyorlar ben türkçe oynuyorum bir bağlantısı var mı?

2. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

İlgili konu için kendi içinizde çözüme ulaşmışsınız. :) Oyuna girerken ana sayfada hangi dil seçeneği aktifse Global Avrupa sunucularında O dile ait konuşmaları görürsünüz Misal bende şu anda İngilizce seçili oyuna girdiğim zaman İngiliz UK chatini göreceğim. Dil ayarlarını değiştirmek ilgili fotoğrafa bakabilirsiniz.

İyi Forumlar.

3. teşekkür ederimmm

4. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Rica ederim ne demek görevimm Başka bir isteğiniz yoksa izninizle konunuzu kilitlemek istiyorum :)

İyi Forumlar.

5. kilitlenebilir

6. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Konu sahibinin isteği üzerine konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.