Chat Sistemi

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by »[-Ç-Λ-Я-Ş-I-]«[£d£], Aug 1, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Chat sisteminde Boş saatler hangileri. Bildiğim kadarıyla 04:00 ile 07:00 ve 07:00-10:00 arası garanti boş ama akşamları bazen 13:00-16:00 ile 16:00-19:00 ıda boş görmekteyiz ve Ressam ında bu aralar 04:00 a kadar süren görevinin başında olmadığını. Sorma sebebimiz chatin boşluğundan rahatsız olduğumuz için bir miktar arkadaş işe başvuracak olmamı. Ben alınmayabilirim tartışmalarımdan dolayı ancak arkadaşlarım bilgilendirilir ve alınır ise en azından boş kalmamış olur chat diye düşündük. Bunu bir görevli açıklayabilir mi. Supporta yazın demeyiniz lütfen supportun buna cevap vereceğini sanmam.

2. sindbadmoscow.

sindbadmoscow. Community Team Team Darkorbit

Merhaba,
    Yaklaşık olarak 1,5 aydır takıma alım yapmıyoruz. Chat sistemimiz değişecek. Boş saatlerimizin olduğu doğrudur. Banlamaları sistem yapmaya devam ediyor.
    Ancak herhangi bir spesifik şikayetin olursa tam ekran görüntüsünü atarak (özellikle bilgisayarının tarih ve saati açıkca görünecek şekilde olması gerekiyor) Destek birimine gönderebilirsin.

3. Sabah akşam göndermekten bıktık malesef. geçen gün kaç kere attım sayamadım bile . bir gün 13-16 boş oluyo bir gün 16-19 aten 04-10 her gün boş. ki chatte görevliler sürekli alım var diyorlar ancak attığım mail doğrultusunda kabul edilmedim sanırım :) neyse arkadaşlarımda atacaklardı onlardan 1-2 i kabul olsada bari chatteki şu küfür olayı bitse. adam ettiği gibi ban almayıp 1 saat küfür ettikten sonra isterse sınırsız ban alsın ne farkediyor ki. Eğlence diye girdiğim yere ailem katılmış oluyor. Neyse Kolay gelsin
    Edit:Konu kitlenebilir.

Last edited: Aug 3, 2017