chat sorunları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Umutmutr6 tarafından 11 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Umutmutr6

Umutmutr6 User

bakın bu chat sorunlarınızı artık çözün adam hakaret ederken ben ban alıyorum gereğinin yapılmasını arz ederim.

2. Merhaba ,

Forum üzerinden hesap incelemesi veya chat yazışmalarını kontrol etme şansımız yok. Durumu gerekli bilgilerinizle birlikte support'a bildirebilirsiniz. İnceleme sonrasında gereken bir şey varsa support yardımcı olacaktır.

İyi forumlar.

3. Umutmutr6

Umutmutr6 User

bakın geçende bir kişiye öğüt verirken de aynı sorunu yaşadım anne kelimesini kullandım artık bu sorunun çözülmesini arz ederim.

4. Merhaba ,

Bazı kelimeler otomatik filtre sisteminde eklidir. İster iyi niyetli kullanın ister kullanmayın filtre sistemine ekli olan kelimeler nedeni ile sistem otomatik kick ya da ban atar. Siz gerekli bilgilerinizle durumu support'a bildirin.

İyi forumlar.

5. Umutmutr6

Umutmutr6 User

bildirdim sayın sorumlu ama bende bir dönemler görev yaptığım dönemlerde yetkililer daha ilgiliydi.

6. Merhaba ,

Forumdaki " Rapor Et " kısmından yapıyorsanız o bize geliyor support'a gitmiyor. Eğer normal şekilde support'a bildirdiyseniz yoğunluğa bağlı olarak en geç 48 saat içinde asıl cevap gelecektir.

İyi forumlar.

7. Umutmutr6

Umutmutr6 User

dediğinizi biliyorum daha çabuk dönüş yapmanız için yaptım o durumu.

8. Merhaba ,

Zaten imkanlar dahilinde kısa zamanda konularla ya da mesajlarla ilgileniyoruz. :)

İyi forumlar.

9. Umutmutr6

Umutmutr6 User

Özür dilerim sayın sorumlu yapılan bu haksızlık karşısında tutamadım kendimi. Biliyorum siz de burasının huzurunu sağlamak ile görevlisiniz. İnsan bir yerde doğal olarak haksızlıkla karşılaştı mı bazen farklı kısımlardaki insanlara bile yön bulabiliyor. Tekrardan Kusura bakmayın.

10. Merhaba ,

Sorun değil ama daha sakin olmaya çalışmak iyi olabilir. :)

Başka sorunuz yoksa konuyu kilitleyelim.

İyi forumlar.

Umutmutr6 bunu beğendi.
  11. Umutmutr6

Umutmutr6 User

Kırılmadığınıza sevindim. Kapatabiliriz.

12. Merhaba ,

Neden kırılayım ki ? :) Bu zamana kadar neler gördüm forumda bir çok şey yaşandı. :)

Konu çözüme kavuştuğu için kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.