Destek Chat sorunu... (Report ediliyor, çözüm yok)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Aria tarafından 26 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Aria

Aria User

Ben, bu şahsı, tam 1 haftadır, her küfür ettiğinde reportluyorum. Adam hala sövüyor, hala hala...

Nerde bu destek, adam sülaleye, anaya, babaya, herkese sövdü ya... Support attım. 1 gün chat ban atıp, adam geri dönüyor, 1 gün ban beni iplemez diyor, yine sövüyor...

Adam her girdiğinde sövüyor, lütfen şu oyuncuyu artık banlayınız. Chat report attım 2 tane daha, toplamda 15 geçmiştir. Her girdiği gün sövüyor, hiçte ban yemiyor.

Umarım yönetim bu sefer gereğini yapar, support yazdık cevapsız, report kullandık cevapsız...

Forum yazmaktan başka çarem yok, profil link vermiyorum adamın, kanıt sundum, chat report sistemine bakarsanız, 10 geçik şikayetim vardır. Hepsi küfürlü kelimeler...

Gereğini yapılmasını buradan son olarak rica ederim.

Not; resmi direk koymadım, küfür gözüküyor, link olarak atmak zorunda kaldım. Yasak olduğunu biliyorum ancak çarem kalmadı, chatta sohbet edecez, bu adam beliriyor, sövüp duruyor. Artık global'da yazamaz oldum.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Şubat 2018
  2. Merhabalar

Supporta attığınız ticket IDlerini yazabilir misiniz

Chat kurallarına göre atılmış cezalar olduğu görülüyor. Yani size küfür etmesin diye kimseyi sınırsız yasaklayamayız. Belli kurallar var ve ona göre cezalar verilebilir.