Chat sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ALAYINAGİDERİZ(ÇİKO) tarafından 28 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Tüm sv'lerde chatten adam bulunup hades yapıldğı gün chat bozuldu biri bir açıklama yapsın.

2. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Genel bir sorun var düzeltilmesini bekliyoruz.İlgili birime iletildi.
    Keyifli forumlar.

3. uzayl80

uzayl80 User

sayın mod oyununun sorunları bitmezz bir türlü servar sorunlarındaki donmalar ne olacak dün kapıdaki yaratıklar 12 dk dondu hep z daha patlıyordum :p

4. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Umarızki bitecek,biraz daha sabırlı olalım lütfen.

Keyifli forumlar..

5. Vitamin

Vitamin User

Sizler panelinizde Oyunculara ağır şekilde küfür eden ve bann atmayan ve atılmayan arkadaşlarınızı Alkışlıyor musunuzda Aylardır aynı sorun yaşanmaya devam ediyor?ARTEMİS mi bunların sorumlusu?

6. ıyıde pc basında oldugumuz zaman da var olamadıgımızda bunun telafısını nasıl yapacaksınız

7. uzayl80

uzayl80 User

bence değil oyunu kim yaptıysa onların sorunları oyunu bu hale getiren oyun mühendisleri

8. uzayl80

uzayl80 User

pc başındaysen normal oyunu oynuyon pc başında olmayıp bota baglarsan işler değişir tabii bu şekilde oynayan cok var

9. klanım yok klansızım chat sayesınde hades low yapıyordum sayenızde yapamıyorum nıe acil destek olmuyorsunuz habire destekmı alıcaz gemıye uri harcıyoruz bu oyuna vakıt ayırıyoruz

10. uzayl80

uzayl80 User

demekki bazı şeyler parayla olmuyor :) beklemek lazım yapcak bişey yok

11. lllecelll

lllecelll User

iyiki bu hafta hades dönmedim chat kapalı idi sunucuya bağlantı koptu hatası alıyordum kapı yapmak isteyenlere Allah sabır versin :)