Chat sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ∂є∂єкσяк�т35[UNCR] tarafından 3 Haziran 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yaklaşık yarım saat önce chat çöktü ve bir daha da geri gelmedi. bağlantıyı yeniledim, oyuna giriş çıkış yaptım yine düzelmedi. benzer sorun yaşayan var mı?

2. Viraaa

Viraaa User

bayram kutuları geldi chat gitti.

3. Chatım Yaklasık 45 Dk Dır Yok Her Seyı Yaptım Tekrar Gelmedı Yardımcı Olurmusunuz

4. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Sorun bilinmektedir. Bunu ilettik en kısa sürede çözülecektir. Sabrınız için teşekkürler bu konu hakkında üzgünüz.

İyi forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Haziran 2019
  5. anladım tesekkurler konu kılıtlenebılır

6. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Sorun bilinmektedir. Bunu ilettik en kısa sürede çözülecektir. Sabrınız için teşekkürler bu konu hakkında üzgünüz.

İyi forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Haziran 2019
    .Paradoks. bunu beğendi.
  7. uninstable

uninstable User

Vay arkadaş etkinlik geliyor paralı asker hemen sonra aegis gemi yetenekleri gitti 1 haftadan fazladır aynı sorun ve şimdi de chat gitti. Bu yazılanları aynı şekilde ileten objektif şekilde "yahu siz bunu yaptınız ama başka birşeyi bozdunuz" diye.

8. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Chatte oluşan sorun kısa süre önce çözülmüştür.

İsteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.