Chat Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MaouSan1327 tarafından 10 Haziran 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce Daha Fazla Admin Gelmeli mi?

1. Evet

50,0%
  2. Hayır

50,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bence daha fazla chat admini lazım TR-3 serverinde oynuyorum ben ve genelde millet ailevi değerlerine küfürler hakaretler ne bileyim kışkırtıcı sözler söyleyip duruyorlar. Adminler sürekli çevrimiçi olamıyorlar sonuçta onlar da insanlar ama ne bileyim belki sayıları arttırılırsa şu kötü sözler söyleyen insanların sayısı azalır en azından belki. Ben oyun oynamaya gelmişim yani milletin değerlerine küfür edilmesini izlemeye değil saygılar.

2. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Chatta görevli olmadığı zamanlarda lütfen report sistemini kullanınız. Böylece report sistemiyle şikayet ettiğiniz oyuncu hakkında hemen olmasa dahi gerekli cezai işlem mutlaka uygulanır.

İyi oyunlar.

Manitu bunu beğendi.
  3. Karalı

Karalı User

Daha güzeli Chat modülünü kapat. Oyunda bir yazışma sisteminin olmadığını varsay.
    Bir yıldır bu şekilde oynuyorum çok rahatım kafam şişmiyor milletin küfürleri, argo konuşmalarıyla.

Manitu bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.