Chat Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve küfürsüzoyun tarafından 4 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Saat sabahın 5'i 10dkdır chat gemisi ile 2 tarafta ana avrat küfür ediyor cm yok anladık ama panele biri geldiği zaman şunların ana gemilerine 1er ay ban atmazsanız hiçbir şey demiyorum size.(Chat kapalı oynadığımızda oluyor ama açtığımız gibi sayfalar dolusu küfür görmek zorunda değiliz.) 2 taraftan da kaç farklı ipden küfür edilmişse girdikleri bütün gemileri 1 ay banlayın lütfen bu kadar düşülmez altı üstü bir oyun iki patlamaya bu kadar sövülmez.

Not: Kendi halimde oynayan birisiyim 2 taraf ile de alakam yok hangi klanın hangi klan ile dostluğu düşmanlığı var tam anlamıyla bilgim yok ama bu küfürlere sebep olacak şey nedir merak ediyorum ve gereğinin yapılmasını istiyorum. En az 2 kişi 1er ay ban almalı hem de ana gemi ve aynı ipden girdikleri klan arkadaşlarının gemileri ile birlikte banlanmalılar ki akılları başlarına gelsin bir daha chat gemisi bile açamasınlar.

Gereğinin arz edilmesini rica ederim.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Nisan 2020
    Luminous bunu beğendi.
  2. chate /report yazdıktan sonra küfürlü mesajı seçersen o kişi belki hemen olmasada 12 saat içinde banlanıyor bilgin olsun artık chatte cm yok ama report sistemini getirdiler

3. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı düzenledim, lütfen tamamı büyük harflerden oluşan yazılar yazmaktan kaçınınız. Link paylaşımı yasak olduğundan mesajınızı da düzenledim.

Chat sisteminde bu gibi can sıkıcı durumlarda /report komutunu kullanmanızı tavsiye ederim. Chatte küfür edenlerin ana hesaplarıyla ilgili şimdilik yapabileceğimiz bir işlem bulunmuyor ama bu ileride bu tür eylemleri önünü kapatmak adına türlü girişimler planlanmadığı anlamına da gelmiyor.;)

Söylemek istediğiniz başka bir şey yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar dilerim.

4. İP ban atmanızı tavsiye ederim başka oyunlarda küfürün önüne geçmekte etkili oluyor.
    Bir de bot konusundan çok muzdaribiz ama ona yapılacak bir şey olsa yapılırdı şimdiye kadar diyeceklerim bu kadar kilitleyebilirsiniz.
    İyi görevler.

5. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Konu sahibinin isteği üzerine konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.