Chat sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ߥ_________Ħ•Λ•Ќ•Λ•П tarafından 17 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyuna giriş yaptım chatte böyle yazıyor Authorization failed! bu hata nerden kaynaklanıyor

2. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Net geçmişi çerezleri temizleyip tekrardan oyuna gırış yapınız sorun çözülmüş olacaktır

Keyifli forumlar

3. Ben sorunun nasıl çözüldüğünü zaten biliyorum.Bu sorunun nerden nasıl oluştuğunu soruyorum ilk yazdığım mesajda da bu sorun nerden kaynaklanıyor diye sormuştum.

4. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

genelde pc nizle alakalı diye düşünüyorum net geçmişini düzenli temizliyor isenız böyle sıkıntılarla karşı karşıya glmezsınız

Keyıflı forumlar

5. Her gün düzenli şekilde oyuna giriş yapmadan önce temizliyorum.Bu sorunu bir ara daha yaşamıştım ama baya oluyor 1-2 ay falan olmuştur.

6. aynı sorun bende de var. sanırım herkesde olan bi sıkıntı bu. günde en az bir defa temizliyorum çerezleri zaten.

7. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

1 2 ay sürüyorsa oyunla alakalı bir durum değil.Güncelleme vs vs olduğunda bu tür durumlar oluyor.

Ancak çerezleri temizlediğinizde veya modemi resetlediğinizde sorun çözülür.

İyi forumlar

8. O zaman bilgisayar benden habersiz güncelleme falan yapıyor şu bilgisayara biraz kızıp kulağını çeksem çok iyi olucak :)

Jameika-TR bunu beğendi.
  9. Jameika-TR

Jameika-TR User

Ben hiç temizlemedim fakat çok az karşılaştım 5 yıllık bilgisayar daha cerez nasıl temizlenir en ufak fikrim yok :)
    Ben genelde oyuna internetim kötü iken girdiğimde yüklenmesi zaman alıdıgında çıkıyor.

10. -#SAMET#-

-#SAMET#- User

Sorun Sanırsam Oyunda Çünkü Bendede Öyle Bir Sorun var
    Hiç böyle bir sorunla karşılaşmamıştım.

11. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Dns önbelleğini temizlemeyi denedinizmi ?

İyi forumlar

12. ben denedim yine de olmadı bende de aynı sorun var

13. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

size imzanızdaki linkleri kaldırmanız konusunda uyarıda bulundum bu mesajı gördüğünüz andan itibaren kaldırmazsanız forumdan uzaklaştırılacaksınız

iyi forumlar

14. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

bu sorunun kaynağı çerezlerdir çerezlerde oluşan bir sorundan dolayı bu hatayı alırsınız kesin çözüm olarak çerez ve önbellek temizlemek gelir eğer bunlar bir işe yaramazsa modeminizi resetlemek sorunun çözülmesini sağlayacaktır

iyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.