CHAT SORUNUM

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve =ΛŤØ௱-ҚΛ尺ɪЛㄈΛ= tarafından 28 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 1-2 HAFTADIR SÜREN BİR CHAT SORUNUM VAR OLAY ŞU MC LERE SORULAR FALAN SORUYODUM SONRA BİRDEN CHAT KAPANDI VE KENARDA DURAN CHAT GÖSTERGESİDE YOK OLDU ANLAYACAĞINIZ CHAT DİYE BİŞEYOK ŞUAN OYUNUMDA GRUP KURAMIYORUM VE SOHBET EDEMİYORUM LÜTFEN YARDIM EDİN HESAP KÖTÜ OLSA YENİ AÇARIM AMA VENGA FALAN VAR DEĞİŞTİRMEK İSTEMİYORUM

2. Merhaba,

Forum kuralları gereğince büyük harflerle yazmak bağırmak anlamına gelir ve etik olmayıp aynı zamanda yasaktır.Aksi takdirde cezai işlemler uygulanır.
    Ayrıca ard arda konu açmak yerine tek konuda sorabilirsiniz sorularınızı.

Oyun ekranı ayarlarından chati göster seçeneğine tıklayabilirsiniz.

İyi Forumlar

3. ee büyük harf kullanımının bağırmak anlamında olduğunu bilmiyordum özür dilerim forumda yeni olduğum için kullan mayı bilmiyor ve önüme gelen yere yazı yazıyorum bi daha olmaz pardon

4. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Çerezlerinizi temizleyiniz ve Flashplayerinizin güncel olduğundan emin olunuz,Flashplayer güncel sürümünü Buradan indirebilirsiniz.

iyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.