Chat Uyarısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CEZACI-HAKAN tarafından 22 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ***
    bunda ne var. adama hakaret mi ettim. küfür mü ettim. şerefini onurunu mu kirlettim. HARBİ YAZIKLAR OLSUN YA!!!
    BU BİR REZİLLİKTİR!!!!

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Mart 2019
  2. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır. Şikayetleriniz için lütfen bu bölümde konu açınız.

Konu başlığınız Üslup nedeniyle değiştirilmiştir. Lütfen forumda üslubunuza dikkat ediniz.

Maalesef Chat konusunda bizlerin bir yetkisi bulunmamaktadır. Eğer haksız yere uyarı aldığınızı düşünüyorsanız supporta başvurarak sürecin incelenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Mart 2019
  3. anlamam bilmem konuyu nereye taşıdıgınız ben sportta da yazdım size de bilginiz olsun diye söyledım. uslup hala yapmadım. forum da da yapmadım. aklımızla dalga geçmeyin!!

4. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Takdir edersiniz ki "yerin dibine batsın chat sistemeniz" başlığı uygun değildir. Aldığınız uyarının bir hata olduğunu düşündüğünüzü biliyorum. Size yardım edebilmek için elimden geleni yaptığıma emin olabilirsiniz. Ne yazık ki bir önceki mesajımda da belirttiğim gibi chat konusunda hiçbir forum görevlisinin bir yetkisi bulunmamaktadır bu yüzden sizi sadece supporta yönlendirebiliyoruz. Forum konusunda yardımcı olabileceğimiz diğer tüm konular için hazırda beklediğimizi hatırlatmak isterim.

İyi forumlar.

5. biz bu konuda sürekli yazıyoruz. usandık bunları belirtmekten. illallah ettik. adamlar ağızlarına gelini yazıp sonra hiçbişe olmadan devam ediyorlar. işte buna DAYANAMIYORUZ!! bu böyle yapanda sistem. başka bişe degıl. o yuzden lanet olsun sisteminize diyorum.

6. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Mesajınız forum kuralları gereği tarafımca düzenlenenmiştir. Herhangi bir oyuncuyu forumda ve chatte yasak program kullanmakla suçlamak veya bunu ima etmek yasaktır. Bu tür şikayetlerinizi sadece support ile iletişime geçerek belirtebilirsiniz, bu konuda lütfen daha dikkatli olunuz. Chat cezası konusunda modaretör arkadaşımında dediği gibi bir şikayetiniz varsa destek birimi ile iletişime geçiniz.

Konuya gerekli cevap verildiğinden kilitlenmiştir.

İyi oyunlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.