chat

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ßЧ_Я£!S tarafından 20 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. selamun aleyküm cm kardeşim 6 7 senedir oyuncuyum sıralamada ben hayatımda bukadar bu cm chat cemelerine kızmadım ben gruptan konuşuyoruz bana yazılar mesela ( la olm ) yazıyolar bu adma ne kick ne ban atıyolar bende yazdım feln işte berki gemi alırı m feln bana tak ban atıyolar 7 gün bi de ben eyerki bu saat içinde bu chat acılmassa hergün suport a size yazıcam üstekil bu oyunu kötülücem herkesede soylicem zaten bu oyunda herkes tanır beni bilesiniz acınız chatı !!!! ayıptır ben hayatımda buakdar sinirlenmedim

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Konu ile Support ilgilenmektedir şikayetinizi ıd ve server bilgilerinizle yapabilirsiniz.

İyi Forumlar.

3. yazdım bakalım actı actı acmadı bilmiyorum atık onlar düşünsün nedim bide cm kardaşım beinm hesabım boşaltıldı bi geri alma gibi irisler varmı oyle bişey ben sıralamada emek verdim para harcamdım tek bi pc girerim oyuna oda benim pc evden biri giriyor ve soyuyor

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Chat banları konusunda , Takım arkadaşımın dediği gibi Support ile görüşmeniz gerekiyor.

Banı sadece CM ' ler atmıyor. Sistem de ki ARGO Filtresi nedeni ile , Lan , Len Kelimeleri yazılması durumunda otomatik ban uygulanabiliyor.

Eğer durumu Support ' a izah ederseniz , İncelenir ve Ban haksız ise açılır.

Hesabınızın soyulması konusunda ; Hesap güvenliğinizinden sizler sorumlusunuz.

Bu konuda bizler bir şey yapamayız maalesef

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.