chat

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve cundullah72 tarafından 2 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar oyunda chate bağlanamıyorum bağlanıyor dediği halde bağlanmıyor modeme resette çektim

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Oyunda genel bir hata bulunmaktadır.En kısa sürede çözülecektir.

İyi forumlar

3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Bu tür oyunla ilgili Teknik Sorunları , Teknik Konular kısmına konu açarak belirtiniz.

Konunuzu ilgili kısıma taşıyorum

Sorununuza gelecek olursak ;

Bizim cevap vermekten dilimizde tüy bitti arkadaşlar. Forumda aynı konudan düzinelerce açıldı ama hala aynı konu açılıyor.

Neden konu açmadan önce forumda bir arama yapmıyorsunuz ?

Chat sistemi , Bigpoint ' e bağlı değil. Farklı bir anlaşmalı firma tarafından sağlanıyor. Bu firmada da bir takım sorunlar ortaya çıkmış.

Ne zaman düzelir , Bizlerde bilmiyoruz. Durumu bildirdik , bizlerde düzelmesini bekliyoruz dediler.

1 Gün , En fazla 2 Gün içerisinde muhtemelen düzelir. Büyük bir sorun olmasa bu kadar uzun sürmezdi değil mi ?

Şimdilik Sohbet İçin ; Merhaba De Katıl Muhabbete konusunu kullanabilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.