CHAT

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve {{D£vÎL}} tarafından 20 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Chat Banımın Süresi Doldu Ama Hayla Açılmmadı Sorun Ne Ki

2. (Patiq)

(Patiq) User

oyuna para yatırıyoruz ama tınlıyak yokkı kardesım yazıklar olsun oyuna yatırdımzı paralar CM buna hemmen bır cozum bulunuz Patiq53 t4 arkadasla normal konustugum halde nasıl oto chat banı atıldı bana 7 gun ? kardesım ya para ıadesı yapın su oyunda yada ınsan gıbı bır sıstem getırttırsınler su oyuna kufurmu ettım yok hakaretmı yok hem para yatırıp hep bole olması ck tuaf dava acsam oyuna kafadan kazanırım da ugrasmıyoruz ıste yazılarımda kufur olmadıgı hakaret olmadıgı halde bıran bole bırseyler karsılasmam sasırtıcıydı yazıklar olsun bu bıgpoınt ın darkorbıt ın drakensang ındada aynı darkorbıt ındede aynı hataları yasıyorum yeter almanya yeter ınsaların ılını kuruttunuz ama hatalarınız hala bıtmek bılmedı gerekenı bız yazıyuz bır kulandan gırıyor dıgerınden cıkıyor supportun su konu uzerıne durulmasını rıca edıyorum ıyı gunler

3. Ben gb2 serverinde oynuyorum
    gemi 19 lwl
    8 iris 1 havoc
    31 lf3 4 lf4
    16bo2
    15 g3n 7900 hız
    2 hangar aegis goli
    Skylab 14-15 lwl
    Arge 21 kalın sıkıyor um
    Zeta 59/111
    Elmas düzeni var
    ne yapmalıyım şimdi yardım edintavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler

4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Lütfen başkalarının konusunun altına böyle mesajlar atarak yardım istemeyiniz.Yeni başlayanlar bölümüne geçerek konu açabilirsiniz.

Yanlışlıkla bir ban atılmış olabilir.İnsanlık hali Supporta başvurmalısınız.

Support ile iletişim haline geçmelisiniz.

Konunun kilitlenmesi uygundur

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.