chat

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **RAHATSIZ** tarafından 30 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. öyle bir olay olamsa ne diye yazyım?? ne diye bu kadar zamandır işimi gücümü bıarkıp bunla uğrasayım??
    **__*WESPA*__**[éfé] bu oyuncu beyaz cm ye banla dedi beyaz cm banladı
    zehir adminize sordum ne yazdım da ban verdiniz bakalım yazdı görelim bakalım ne yazdınız yazdı ben sordum adam mı kayırıyorsunuz diye yok oyle birşey yazdı görelim yaıp gülücük koydu
    sonra supporta yaz demeye başladı 10 tane ban yedim orada
    chatte **__*WESPA*__**[éfé] bu oyuncu banla dediği için cm niz banlamıştır görmediği bir şey
    zehir admininiz buna göz yummuştur. Bunu nasıl ve ne hakla yaparsınzı?? bir oyuncunun isteğiyle birine nasıl ceza verebilirsiniz? Sizin amiriniz mi o

2. Birazdan forumdada ban yiyecen :)

3. işine bak sen. sen olayın ne oldugunun farkında değisin heralde

4. Oyuncunun biri admine emir vermiş ve uygulamış bunu anladım ve forumda çözülmeyecek o kesin.

5. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Konuyu support ekibine bildirmenizi 4.defa söylüyoruz.Bir daha aynı içerikli konuyu açmanız halinde ceza işlemleri uygulanacaktır.Konunuza forumdan her hangi bir şekilde müdahale edemeyiz.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.