chat

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **RAHATSIZ** tarafından 24 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oyun chatıne özel oda açıp admınle yazıştıgımız yazıyı bıldıgım kadarıyla hıbır oyuncu göremiyor.
    Ben özel odaya yazı yazıyorum yazıda bir tane oyuncu ismi veriyorum. İsmini verdiğim oyuncu bana 30 sn sonra gizliden yazı yazıyor orada benim ismimi verdin diye. ve eklıyor benıde özel odaya cek diye. Bu nasıl oluyor bunu acıklayın ddıgım her yazıda chatten ban yıyorm bana bunu kım açıklayacak supportnuz cevap vermıyor buna. chat admınlerınız de chate bir şey yazmadan banlıyor. yazdığım yazı su özel odaya yazılan yazıyı normal oyuncular görebiliyor mı diye sordugum soruyu nasıl banlayabılıyorlar bana bunu açıklarmısnız veya kim açıklayacaksa açıklasın zorla adamı tahrik etmeyın mılletın yaptıgını mıyapayım bende chatte??
    ne demek chatte özel odaya oyuncu ismini vercem o oyuncu beni tehtit eder gibi gizliden yazı yazacak birde beni özel odaya cek dıyecek bunu sordugum chat adminlerınızde benı banlayacak özelk odaya yazılan yazıyı admıne yazılan bır yazıyı oyuncu görüyormu da bana osekılde yazı yazıyor bana bunu kim cevaplayacaksa cevaplasın chat admınınızde dalga gecr gibi beni banlayıp durmasın chate birsey yazmadan adam mı banlanır.
    Adama bak birde tehtit ediyor beni

2. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Sizinde dediğiniz gibi özel odadaki yazıları siz ve karşınızdakiler haricinde kimse göremez.Bu konuyu Buradan supporta tekrar bildirin.Sorunuza kesinlikle cevap verilecektir.Gelen şikayet yoğunluğuna bağlı olarak cevap süresi değişir ancak dediğim gibi kesinlikle cevap verilecektir.

Keyifli forumlar.

Son düzenlenen: 24 Ağustos 2015
  3. ozaman nasıl bana yazı yazıyor o oyuncu benım ısmımı verdın dıye orada bunu sormak en dogal hakkımdegıl mı

4. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Elbette ancak bir şekilde haberi olmuş olabilir yada bir şikayet durumu söz konusuysa uyarı aldıysa tahmin olarak söylemişde olabilir.Bunu dediğim gibi Buradan supporta bildirmelisiniz.Forum ekibi olarak bu tür durumlara müdahil olamıyoruz.

Keyifli forumlar.

5. bakın bırsekılde haberı olamaz. 30 sn sonra bana oyuncu yazı yazıyor gızlıden sen oraya benım ısmımı mı yazdın dıye ne demk bu beni tehtit mi ediyrsunuz ben özel oda da admınınzle konuşrken benide odaya çek yazıyor ne demk bu?
    bunu sordugım admınınız benı chatten banlayacak yetmıyor tehtıt edecek ne demk bu bana bunu kım acıklayacksa acıklasın
    işe bak.
    bırde ne demk ya cm özel odaya yazdıgım yazıyı oyuncu gorebılyor mu yazısına bıle ban verılrmı nedemk bu sebebsız yere ne demk banlamak. Zaten 3 gundur cevap almaya calısyrm buna 3 gundur cevap vermeyecnız bırde tehtıt edecksınız benı bunun sonu kötü olacak bu ne demek

6. Merhaba,

Durumunuzu supporta tek mesaj ile iletiniz, ard arda mesaj yazmanız konunuza geç cevap yazılmasına sebep olabilir.

Eğer gerekli kanıtlarınız varsa (çünkü özel oda yazışmaları okunmuyor) bu kanıtlarınız ile beraber yollamanız daha etkili olucaktır ayrıca görevli chat adminin adını, sizle ilgilenen chat adminin adını ve size bu tehditi yapan kişinin profil linki ile beraber tehdit etdiği logları da kanıtınız (ekran görüntüsü) ile beraber bildirmeniz gerekir ayrıca bu gibi durumlarda elinizde kanıtınız yoksa söyledikleriniz pek bir şey ifade etmiyecektir.

Ezel modumuzunda belirttiği gibi forumdan işlem yapılmıyor bizim tek yapabileceğimiz sizi doğru şekilde yönlendirmektir.

Gerekli cevaplar verildiği için konu kilitlenebilir.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.