chat

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **RAHATSIZ** tarafından 27 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. size defalarca yazdım ıp ban vermeyın diye
    adam chatte bana yazı yazıyor cevap veriyorum adam bana hakaret ediyor ban yemıyor dalga geciyor ban yemiiyor admınınız bana vermiş 1 gun ban chate milletin a nsı na küfür eden adama 12 saat ban veriyonuz ne yazdım da o banı verdin diye soruyorum admine hakaret ettin yazıyor nerde hakaret etmişim göster yazıyorum cevap yok supporta yaz arkadsım nerde hakaret ettim admine cevap yok sonra dönüyor admin bey yazıyor cinsel içerik varmış yazımda nerde var cevap yok supporta yaz bana yazanı banladın mı banlamadığı oyuncuya ban verdim yazıyor birde sonra da bana ıp ban verin helal olsun size. Size diyecek tek bir kelime yok.
    adamlar istediği herşeyi yazacak sesinizi çıkarmayacanız görmezden gelecenız ben yazınca yazmadığım şeyı uyduracanız 1 gun ban verecenız neymiş admine hakaret etmişim göster yazınca da cevap yok yaptığınız ayıp birde üstüne ban vermediği oyuncuya ban verdim yazacak bu da adminlik yapacak değil mi chatte.
    Bende adminlerle uğraşıyor olacam. Yazmadığım yazıya yazdı deyip bana o 1 gün ban veren banlamadığı oyuncuya ban verdim diyen admin ne olaak bana o ıp banı verdiniz.
    ayrıca sabit ıp o ıp diye sıze defalarca yazdım benden başka oynayanlar da var diye defalarca yazdım size

2. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Forum ekibi olarak bu konuda her hangi bir işlem yapamıyoruz.Buradan support ile iletişime geçiniz.
    Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.