chat

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **RAHATSIZ** tarafından 27 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SUPPORTA yazmış o meşhur supportunuz destek hattınız cevap veriyoprda sabah 10 da yazdığım yazıya cevap verecekler hala adam vermediği banı verdim yazacak admine hakaret ettin o yuzden 1 gün ban verdim yazacak nerede ettim gözter yazınca yok cinsellik içeriyormuş yazdığım yazı supporta yazacakmışım ne yapacanız o admini verdiniz sabit ıp ıp ban o admini ne yapacanız?
    vermediği bana verdim diyen admine hakaret etmediğim halde hakaret ettin diyen milletin ***** küfür edenlere 12 saat ban verin bana 1 gün ban verin ne yapmısım admine hakaret etmişim
    nerde ettim yaz buraya yazınca cinsellik içeriyrmuş yazdığım adam bana yazdı aile terbiyesi almamış ki adama yazma dediğim halde bana yazı yazıyor bunuyazınca da bende yazdım sen aile terbiyesi almıssın o yüzden hırsızsızn yazacam bu kelimede nerede admine hakaret??
    nerde cinsellik bu yazıya 1 gün ban veriyor bana chatten hakret eden adama yazı yazan adama yazma dediğim halde uyardığım adama benimle üst üstye dala gecen adama ban da vermeyecek birde ban verdim yazıyor ya
    sabit ıp ye birde üstüne ıp ban verin değil mi ondan sonra yazmayuacakmısım neymiş adminlerle uğraşıyormusum kım kimle uğraşıyor?
    kaç defa yazdım size yapmayın bunu diye kime ne yapıyorsanız yapın uzak durun benden diye.
    Ne yapacanız o admine vermediği banı verdim diyen beni keyfe keder banlayan admine o oyuncuyla ortak mı oymuyor oyunu?
    ayıp yaptığınız supporta yazackmısım support cevap veriyorda değil mi.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Eylül 2015
  2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İlk olarak kullandığınız üsluba dikkat ediniz.Supportun cevap verme süresi normal olarak 48 saate uzayabiliyor.Yoğunluğa göre bu 48 saati de geçebilir.Beklemekten başka çareniz yok.

Haksız yere ban almazsınız.Adminler kimsenin tarafınıda tutmuyor.Cheatteki görevliler olsun bizler olalım support olsun tarafsızdır.

Eğer görevliler ile ilgili şikayetleriniz var ise bu durumlardan şikayetçiyseniz support ile iletişim heline geçin şikayetinizi oradan dile getirin.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.