CHAT

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **RAHATSIZ** tarafından 7 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bakın sayın darkorbit yetkililieri (Hala sayın diyorum). Kendimi ağır kelimeler yazmamak için zor tutuyorum. Sorduğum soru açık ve net.
    supporta yazıyorum buıraya yazıyorum chati açtığım zaman (normalde ıp ban var ama istediğim zaman giriyorum).
    Chatte oyuncu bana hakaret ediyor bana yazı yazma diye cevap vermişim. Oyuncu yazmaya devam ediyor dalga geçmeye devam ediyor ben özel oda açmışım admin bekliyorum oyuncu hala hakaret edip dalga geçiyor bende en sonunda oyuncuya cevap veriyorum ve 1 gün ban yiyorum.
    admininize sordum niye 1 gün ban verdin niye ban verdiğini sormuyorum verdiği 1 gün ban fazla onu soruyorum bana verdiği cevap admine hakaret ettin ben etmediğimi ettiysem göstermesini istiyorum tabiki gösteremiyor 2. admininiz chate geliyor o oyuncuya ban verilmediği halde bana ban verdim yazıyor adminininiz.
    Ben ban vermediğini bana yalan söylememsini ve yaptığının yanlış olduğunu hatırlatınca supporta yaz diyor iki adminde (pusat ve rüzgar). 2 haftadır chatte ıp ban var. support iki haftadır cevap vermemiş ve buraya da yazmamın sebebi bu. Bana cevap verecek yerin support olduğunu yazıyorsunuz chatte ve burada o zaman cevap verin sorduğum soruya
    Chat admini kendisine hakaret etediğim halde bana hakaret edildiği halde beni chatten niye banlar ve üstüne bana hakaret eden oyuncuya neden ban vermez ve bu oyncuya ban verdim diye yazar ve bu kişiyi hala nasıl yönetici olarak orada tutuyorsunuz sorduğum soruya 2 hafatadan fazla oldu. forumdan ban verdiniz chatten ıp ban verdiniz hala sorduğum soruya cevap vermiyorsunuz.
    soırduğum soruya cevap verin. Veremiyorsanız cevap bana kim cevap verecekse oraya yazayım.
    Supporta falan yaz diye cevaplamayın en son attığı cevap supportun: yasak diyorsunuz ama tekrar atacağım bu cevabı yukarıda sorduğum soruya atmışlar. dalga mı geçiyorsunuz karşınızdakilerle? Nerede benim srduğum sorunun cevabı?
    Desteğe yönelttiğin soru için çok teşekkürler.

Aynı sorun ile ilgili birden fazla talep göndermenin gerekmediğini belirtmek isteriz. Her bir bileti ayrı ayrı incelememiz gerekeceği için bu durum sorunları çözme süremizi daha da uzatmaktan başka bir işe yaramaz.

Lütfen biraz sabret, en kısa zamanda seninle iletişime geçeceğiz.
    Başka soruların olursa istediğin zaman bize sorabilirsin.

Saygılarımla,
    Kuyucu

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Bu size son ihtarım.

Farklı farklı hesaplar üzerinden girerek , Forum Chat Banı için şikayet konusu açmayı derhal kesin.

Zira farklı hesaplardan sürekli aynı konuları açmak , Forum Kuralları gereğince yasaktır.

Sorunuza gelince ;

Sizlere açtığınız her konuda forum üzerinden bir şey yapamayacağımızı belirtmeme rağmen , Israrla konu açarak bir tartışma ortamı yaratma gayesi güdüyorsunuz.

Chat banları konusunda size yardım edebilecek tek birim , Supporttur. Bizler Forumdan sorumluyuz.

Anlamak istemiyorsanız siz bilirsiniz.

Tekrar bir konu açmanız dahilinde , İP Taramasından giriş yaptığınız tüm hesaplar tespit edilerek kapatılacaktır.

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.