chat

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve LДмβ★ΘF★ƓΘÐ tarafından 18 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. chat kapalı 15 gundur yok yenılıyorum yıne yok suport a yazdım bı kaç kez cevap gelmedi ??

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Chat banı almadığınızdan emin olunuz.

Supporta ID niz ile birlikte bu konuyu yazınız en geç 48 saat içerisinde cevap vereceklerdir.

İyi forumlar.

3. chat banı almadım ıd yazdım kullanıcı adımı ıstıyor bıde orda oyundakı adımımı verıcem yoksa oyuna gırıs adımımı

4. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Supporta serveriniz, ID'niz ve oyundaki kullanıcı adınızı göndermelisiniz.

İyi forumlar.

5. babamxx51

babamxx51 User

sayın adminim benim chatım görükmüyor sporta yazdım ıd ve gemi adımı istediler onalrıda verdim banınız yoktur diyor durduk yere chatim gitti banım olmadığı halde girdimmi sunucuya bağlanılamıyor yazıyor artık gereğini yapın lütfen gemime girmek istemiyorum sporta yazın demeyin cevapda geldi ama olmadı bişey yapmadılar.

6. uzayl80

uzayl80 User

oyunda ayarlar kısmına bak chat gözüksün kısmına tik at gözükür ozman

valla mod benimde banım var chatta ama neden aldım bilmiyoms hiçde bakmıyorum acıkcasu chata ben chat yapmaya değil oyun oynamaya geldim o yüzden chat kulanmıyom kullanmamda size tavsiyem oyun oynuyorsanız kulanmayun şu chat olayını

7. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Eğer chatten yasaklama almadıysanız sorun internet bağlantınızdan kaynaklı olabilir.

Çerezlerinizi ve ön belleğinizi silip farklı bir tarayıcıdan giriş yapmayı deneyin.

Modeminiz uzun süredir açık ise kapatıp açınız.

Bunları denedikten sonra sorun devam ederse geri dönüş yapın.

İyi forumlar.

8. babamxx51

babamxx51 User

Dedikelrnizi harfiyen yaptım adminim gene aynısı oyundan kaynaklı lütfen

9. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Bu sorunun sebebi şunlar olabilir, chatinizin banlıdır yada internetinizden kaynaklıdır.

Chatten ban almadığınızı söylediniz. O halde internet bağlantınız yavaş olabilir.

Daha iyi bir internet bağlantısı bulursanız oradan bağlanıp chate girmeyi deneyin.

Chat pencereniz oyun ekranında değilse ayarlardan "Chati Göster" seçeneğini işaretleyin.

İyi forumlar.

JUPlTER bunu beğendi.
  10. babamxx51

babamxx51 User

Çokk saokun oldu :) modeme reset attım tekrardan teşekür ederim :))

11. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Rica ederiz, görevimiz.

Keyifli forumlar.

JUPlTER bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.