chat

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve aresttr tarafından 24 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. aresttr

aresttr User

tr2 de *** klanınınne özelliğ var diye sormuştum . chatten butun milletin ansınaküfr ediyrlar ban almıyorlar yazmıştım.. bana buradn 3 tane ban attınız... bir tanenizede posta koymuştu..
    Chate bakan moderatörünüz var.... yazdığı yazı
    chatteki küfürleri buraya yazmayuın yazıyrsunuz ya bazı yerlere nokta koyayım
    ....... yatıyorum onamı sinir oldun...
    yazdsığı yazı bu.. hadi moderatör görmedi diyelim reportlamışım .. ben reportlayınca bana o oyuncu yazıyo reportla belki attırırısın gibi bir şey yazyor..
    chatteki moderatörünüz buna ban vermeyecek de bu küfüre ban vermeyecekde neye ban verecek!!!
    Bu *** klanı oyuncuları milletin sülalesine küfür ederken gözlerinize çöp mü kaçıyor??
    kaçıncı defa oldu bu. ben yazıyorum sisiteme bakan bu küfürleri görmeyecende daha ne göreceksin diye bana gizliden herkes yazıyor onlar ban almaz . onların klanında admin var..
    ne demek bu.. inanmayacağım buna diyeyimde herşey ortada.. buraya daha yeni konu açtım bunun için.. tum tr2 ye küfür eti ban almadı bir tanesi ondan sonra ettikleri küfürleri geçtim . tümtr2 serverına küfür etti ban almıyor buraya yazdım bana posta koydunuz, aklınızca gider yaptınız. yazdınız buraya istersem banlarım istemezsen banlamam anlamında bir cümle kurdunuz. 3 tane forum banı verdiniz üstüne.. o tum tr2 ye küfür eden oyuncunun banlanması içinde 5 tane chat banı yedimayrıca..
    lafa gelimi oyuncular arsında ayırımyapmıyouz yazıyorsunuz da ;
    Bu gece oyuncu küfür ediyor chate bakan göevliniz var yine ban yemiyor *** klanı oyuncusu o küfüre. Ne yazmamı bekliyorsunuz!!!! ne dememi bekliyorsunuz??
    kendinize yakışanı yapıyorsunuz...
    o küfürlere ban vermeyecenız ama buraya yazınca forumdan banlayacaksınız.. posta koyacaksınız.. devam edin aynen bu şekilde kendinize yakın olan oyuncuları koruyun diğerlerine de ceza uydurup hesaplarını kapatın, banlar uydurun cezalar verin vs... sizlere yakışan bu heralde.. o küfürleri görüpte banlamyanlar o küfürler sizlere ediliyor ....
    bu hesabıda banlayın forumdan . olmadı ceza da uydurabilrsiniz admine hakaret ettin vb.. sizler birşeyler bulursunuz...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Ağustos 2018
  2. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Öncelikle sakin olalım, burası chat değil chatte olan bitene forumdan karışamayız o an neler oldu olayın akışını bilemiyorum tahmin ediyorumki chatten küfür edenler ban yemedi diyorsunuz bunun tek bir açıklaması olabilir o an chattaki görevli cm bilgisayarın veyatta panel ile ilgilenmediği bir anda olmuş olabilir sizin ban aldığınız dakikada ekran başında olduğu için yazdıklarınız karşısında sizi görmüş ve banlamış olabilir birdahaki bu tür olaylarda size ve başkalarına edilen küfür olduğunda ekranın tamamını chat ve saat ile birlikte SS alın supporta raporlayın kısa sürede ban alacaktır emin olabilirsiniz, chatten ss aldık'dan sonra chatinizi kapatın boşverin kışkırtmalara kanmayın yıllardır olan şeyler küfür ben şahsi olarak oyun oynarken chatı hiç açmıyorum ne yazılanı göruyorum ne yazmak. birdahakinde dediğim gibi kanıtınızı çekin direk supporta server bilgisi saat oyundaki isminiz id bilginiz geminizin kayıtlı olduğu mailden yollayınız.

İyi Forumlar.

3. aresttr

aresttr User

buranın forum olduğunu biz bilmiyorduk sağolun hatırlattığınız için!!!
    Buraya yazılmasının sebebi bunları ifşa etmek için yazıyoruz..
    bu olay ilk defa olmuyor. Sürekli oluyor...
    TR2 serverında *** klanı oyuncuları oyun chatinde diğer oyunculara sistematik olarak sürekli küfür ediyor.. defalarca reportlanıyor, defalarca supporta yazıldı bunlar.. siz diyorsunuz ki chat moderatörünün görmediği anda olmuştur da chat moderatörleri bu *** klanı oyuncuları chatten küfür ederken görmüyorda onlara cevap veren herkesi banlıyor..cevap verenlei görüyorda *** klanının oyuncularının yazdıkları yazılar onların önüne gelmiyormu..
    Tekrar sormak gerekiyor şimdi; *** klanı oyuncuları oyun chatinden küfür ederken o chatteki moderatörlerin gözlerine çöp mü kaçıyorda ekranı göremiyorlar.. O gözlerine kaçan çöpçok büyük heralde ki reportlandığı halde göremiyorlar ..
    Kaçıncı defa oldu bu!! oyun chatinde herkes onların küfürlerine mi maruz kalacak.. ben chatte moderatör var adam bana küfür ediyor görmüyormusunayzıyorum bakan yok... report edşiyorum *** klanı oyuncuları yazıyorreport etmişssin ayzıyor.. diğer oyuncular bana özelde yazıyorabibırak onların klanında admin var banyemiyorlar ne yaparsan yap ban yeezler yazıyorlar.. bumudur!!!
    Bunlar sürekli bu şekilde aylardır küfüredip ban yemiyorlarsa demekki doğru..
    Bu oyunda kendinize yakın olan oyuncuları koruyorsunuz...
    sakin olun yazmıssında bunun sakinliği mi var!! 3 gün önce mi ne bir konu açtım yıne buraya*** klanında birisi tüm tr2 nin diye küfür etti ban yemedi buraya yazdım posta koydunuz bana , yetmedi ban attınız3 tane hesabımadiğer açtığım konuları sildiniz... rahatsız oluyorsanız ne diye adminlerinizaylardır supporta yazılan bu konuyla ilgilenmiyor.. Hadi geçtim savaşırken kullandıkları hileyi. Tutturmussnuz bir merkez bakıyor biz karışmıyopruz adamlar zatenaşikar program kullnarak savaşıyor ilgilenmiyorsunuz.. Bari chate ayzdıkları küfürlerle ilgi,lenin oda yok.. Adamları almışsınız korumaya yaptıkları herşeye göz yumuyorsunuz.. Bununbaşka açıklamsı yokki.... Aylardır devam ediyor bu... adamlar giriyor chatebirbaşlıyorlar küfür etmeye milltin ne ansını bırakıyorlar nede sülalesini...
    sizde sakin olun ayızyorsunuz ... Devam edin kprumaya bu hedef tahtalarını.. kendiznize yakışan bu heralde..
    buraya ayzılmasını istemiyorsanız korumayıngörevinizi yapın..
    en son tr2 serverının diye küfür ettiklerinde buradan 3 tane ban yedim chatten5 tane ban yedim... adam ban alsın diye işebak ... oda ban aldımı almadımı belli değil ya herneyse..

4. aynen chatte aileme hakaret insanlar 10 dakika bile ban almıyor geçen hafta chatte sadece tayyip sadece tayyip diyorum yazdım diye ban aldım 1 hafta ve sonra banım açıldı şükür chatte baktım siyasi isimler dönüyor kimse ban yemedi geçen günde hesap benim değil satılıkmış dedim ve 1 ay ban yedim oyundan soğudum resmen tebrikler cmler varken çok daha iyidi chat lütfen bu chat olayına bi çözüm bulun hades yapıcam yapamıyorum karantina yapıcam yapamıyorum hiç bişi yapamıyorum böyle bi rezillik olamaz bütün zevkim kaçtı resmen kaldırın banımı rica ediyorum.

5. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhaba,

Tayyip yazmanızdaki o anki amaca bağlı olarak ban alırsınız ortada bir siyaset konusu söz değilken siz tayyip yazdıysanız supporta mail atsaydınız banınız açılırdı fakat chatte siyaset dönerken yazdıysanız banınız haklıdır.

İyi Forumlar.

6. lol peki şimdiki banım ne olacak 1 ay banmı olur satılık kelimesini kullandım diye oysa hesap felan satmıyordum nereye yazıcam yazsam açılıcakmı ?

7. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Supporta id oyunda nicki geminizin kayıtlı olduğu mail adresiyle birlikte supporta mail atınız banınız haksızsa zaten açılır.

İyi Forumlar.

8.  
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.