chat

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ♫¦♣Pî§KøpÂT♣ΣИΣ§♣¦♫ tarafından 25 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. iyi günler chatte sorun yaşıyorum sunucuya bağlanamıyorum da yeni oyuna başladım ondan mı acaba? seviye kaçtan sonra chate girebilioruz?

bir de birleşen serverler hakkında bilgi alabilir miyim bir link atabilirseniz sevinirim

2. Chat çalışmıyor :( ve lag var

3. çok sağolun anladım ,

çevirmen ihtiyacınız var mı acaba? yetkililer çevirmen olmak için yapmamız gerekenlerin olduğu sayfanın linkini atabilir mi?

4. Merhaba,

Chatteki sorun hakkında raporlama yapıldı birimlerimiz tarafından , en kısa sürede düzelmesini umuyoruz.
    Oyuna başlar başlamaz chat'e girebilirsiniz, seviye atladıkça global chati'de göreceksiniz.
    Fakat şuan çalışmadığından giremeyebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. akdeniz fm çevirmen olabilmemiz için nereden başvuruyoruz cevaplarsanız sevinirim

6. Merhaba,

Çevirmenlik başvurusu için buradan gerekli bilgileri doldurarak başvurunuzu yapabilirsiniz.

İyi forumlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.