chat

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _***wArgAmEs***_ tarafından 14 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. chatte hala sorun devam ediyormu tr2de oynuyorum ve chat ekranı bos çerez sildm modem reset attım flash güncelledim baya da bekledm ama sorun devam ediyor genel bi sorunmu benle alakalı bir sorunmu acaba?

2. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,
    Şuanda bulunduğum server chatinde herhangi bir sıkıntı bulunmamakta. Elimde chat ile ilgili bir sorun mevcut değil. Daha farklı şikayetler alırsak Sorunu teknik ekibe bildireceğim.

Keyifli Forumlar

3. ****** bişey yazmadım 1 haftalık ban verilmiş rica ediyorum kaldırımısınz adminim

adminim kaldırırmısınız banımı hatam varsada bir daha olmaz

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Temmuz 2014
  4. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Chat ban şikayetlerınızı doğrudan supporta iletınız forum uzerınden birşey yapamıyoruz

Keyıflı forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Temmuz 2014
  5. Evet eski forumda chat bann lar bakılıyordu ama bu forumda yok öle bişi

6. hera

hera User

her tarayıcıdan deniyorum modem resetledim çerez sildim chat yok hala sorun varsa bekleriz ama genel birseymi chat sorunu sizde varmı chat acaba arkadaşlar??

7. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Sizin gibi birkaç üyeden şikayet aldım gerekli yerlere ileteceğim. Ancak benim chatim sorunsuz çalışmaktadır.

Konuya gerekli cevap verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.