chat

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by **RAHATSIZ**, Sep 23, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. chate yazıyorum cm admın cagırırmısın ban yıyorum dıger hesabımı acıyorum cm admın cagırırmısın ve ban yıyor sebeb te resımdekı attıgım yazı cm ve admın bunu banlamıyor ve cmye soruyorum bunu nıye banlamıyorsun dıye cm benı banlıyor dıger hesaplarımıda sacdece admın cagırırmısın yazdıgım ıcın banlıyor supporta yazıyorum resmen skandal cevap yazıyor ben cm ye kafa tutmusum oyuna bak
    Resim moderatör tarafından eklendi link paylaşımı yasaktır..
    resımın lınkı burada yazık
    o yazıya oyuncu ban yemeyecek ben cm ye nıye ban vermedın yazdıgım ıcın ban yıyecegım sadece yazdıgım yazı cm o oyuncunun yazdıklarını kontrol edermısınız ve cm benı banlayacak supporta gore kafa tutmusum cm ye:))
    oyunun halı ıste bu admın tanıdıgınız varsa kımse sıze dokunmaz dokunamaz ıstedıgınız hersey yaparsınız

Last edited by moderator: Sep 23, 2014
  2. Link vermek yasak!
    o linki kopyala resim şekline tıkla yapıştır fotoğraf gelecektir.

3. chatte ne hakaret nede kufur ettım banımı açarmısınız 2 gun ban almışım sportamı yazmam gerekıyor ne yapmam lazım chatımı ınceleyebılırsınız hatta

4. bende o sekılde yaptım resım gelmedı o sekılde cıktı kı forumda zaten konu var onun hakkında orayada baktım ve o sekılde yaptım lınk geldı baska yolu varmı onu da bılmıyorum

5. İlk olarak arkadaşım ; Başkalarının yazılarını kopyalarsanız bu ban sebebidir.

Bu zaten kısa aralıklar CM ' ler tarafından belirtiliyor.Başkalarının yazdığı yazıyı kopyalayıp yazmak yerine direk support ' a göndermeli idiniz.

Admin çağırma konusunda CM ' nin size ban atması mümkün değil , Tabi bu sizin Admini ne şekilde çağırdığınıza bağlı

CM ; Adminlerimizden online durumda olan var mı ? Kendilerinden biri ile görüşmem gerekiyor şeklinde nazik bir üslup kullanırsanız ban yemezsiniz.

Öte yandan Chat banınız konusunda ;

Chat banlarına artık forum üzerinden bir şey yapılamıyor.Bu konu ile Support ilgileniyor.
    Support durumunuzu bildiren bir yazı yazın , Lakin sakin olduğunuz bir zaman da biraz nazik bir üslup ile yazın

Ancak Chat Kurallarından birini çiğnediğiniz için , ne kadar ban aldınız bilmiyorum ama açılacağını sanmıyorum

İyi forumlar

6. orada baskalrının yazılarını kopyalayan ben degıldım kopylayan lınktekı resımdekı oyuncu
    ve cm ye bunu yazdım ve cm benı banladı
    dıger hesabımla admın cagırırmısın sayın cm lutfen yazdım ban yedım
    sonra dıger hesabımı actım ve cm lutfen admın cagırırmısın yazdım ban ydım
    ve supporta yazdım supportun verdıgı cevap cm ye kafa tutmusum
    sız ılkonce yazdıgım yazıyı dıkkatlı okuyun
    ondan sonra cevap yazın ayrıca support yazdıgım yazıya verdıgı cevap benımle dalga gecer gıbı ve nıye ban yedım acıklarmısın yazdıgım halde sebeb bıle yazmıyor
    o cmnın o oyuncuyu banlaması lazım degılmı orda ve benı hangı hakla o oyuncunun yazdıgını kontrol et yazdıgım ıcın banlar
    ve supporta attıgım yazılarda ban yıyen her hesabın ıdsını ve ısmını attım gıdın kontrol edın ne yazmısım
    chate yazdıgım tek kelıme lutfen admın cagırırmısın cevap bıle yazmadan ban attı cmnız orada bana yapılan saygısızlıktı cmnız tarfından ve support buna devam ettı

Last edited: Sep 23, 2014
  7. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

merhaba

chat ban şikayetleri ve Cm-Chat admin şikayetlerini supporta yapınız forumdan müdahale edemiyoruz

iyi forumlar

Thread Status:
Not open for further replies.