chat

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **RAHATSIZ** tarafından 23 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. konuyu kapatmıssınız o yuzden buraya tekrar yazmak zorunda kaldım kusura bakmayın
    tr2 chat
    **RAHATSIZ**
    ARES
    **ORHAN
    _*HADES*_
    Bakın kontrol edın nasıl ban yemısler
    ve chate o yazıları yazan oyuncu bu __†ŁΔЙЭŦŁ!†__[ŁЙŦ™]
    o yazdıgı yazılara nasıl ban yemez chattekı cm ve admınınız buna nasıl goz yumar ve ben bunun yazdıklarını kontrol edın dedıgım ıcın nıye benı banlar ve support admınlerınız ne hakla buna goz yumar??bakın chate kontrol edın başlangıç cm ve guney admın var chatte resımde gozukuyor hepsı
    ayrıca zaten supporta yazdım kı zaten yazdıgım yazıda yazdım bunu onlar benımle dalga gecer gıbı cevapyazdıkları ıcın buraya yazıyorum baska yzacagım bıryer varsa oraya yazayım
    ne hakla cmnız benı sebebsız yere banlar ve support bana osekılde cevap yazar??

2. Jameika-TR

Jameika-TR User

Bende tr2deyim neyse onu geçtim bunun yeri burası değil sport chat işlerine sport bakıyor.

3. bak dostum oraya yazdım zaten supporta yazdıgımı onlar buna duzgun cevap vermedıklerı ıcın buraya yazdıgımı zaten yazdım oraya zaten yazdıgım yazıda yazıyor supporta yazdıgım ne hakla chate admın cagırırmısınız sayın cm lutfen yazısına dırek ban verılır veya o oyuncunun yazdıklarını kontrol edın sayın cm yazısına nasıl ban verılır ve admın ve cm nasıl o oyuncunun o yazdıklarını gormezden gelır kı asagıya forum admını kendı yazmıs o yazı ban sebebı dıye buna nasıl goz yumulabılr ve support buna goz yummaya devam edebılır? benım sordugum soru bu zaten

Jameika-TR bunu beğendi.
  4. Jameika-TR

Jameika-TR User

Bende işte bakın kontorol edin dediğin için söyledim burdaki modlarımızın öyle bi yetkisi yok malelef :(
    Ve soruların cevabıda bende yok malesef :(

5. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

merhaba

bakın forumdan chat banları ile maalesef ilgilenemiyoruz ve chat ekibine müdahale edemiyoruz sorununuzu resim tarih gün saat gibi bilgiler ile saygılı ve açıklayıcı bir üslup ile supporta yazarsanız cm ye eğer uyarı verilecek bir durum varsa verilir

iyi forumlar

Jameika-TR bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.