Chat

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve gezici35 tarafından 19 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. gezici35

gezici35 User

İyi akşamlar arkadaşlar

Bu chat sisteminde küfür edilmemesi ve edenlerin banlanması normal bişey fakat neden başka online oyunlardan bahsetmek yasak onu anlamıyorum darkobit oynayanlarını kaybetme tehlikesi altında mı kalıyor diğer online oyunlardan konuşunca?

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Her türlü amaç için kullanılabilir oyun ismi.Örnek olarak başka bir oyunun bizim chatimizde yorumlanmasının kargaşa oluşturacağını düşünmelisiniz.

İyi forumlar

3. Merhaba ,

Bildiğim kadarı ile bir çok oyunda chat ortamında farklı oyunlardan bahsedilmesi yasaktır. Sonuçta genel oyun forumu değil belli bir oyunun forumu bu nedenle bu tür yasaklar olmaktadır.

İyi forumlar.

4. gezici35

gezici35 User

ben gerçekten birçok onlıne oyun oynadım ama bu kadar katı chat kurallarına sahip onlıne oyun görmedim tamam bazı kuralları gerçekten olması gerekli ama gereksiz yere chat banı verilen konularda oldugunu dusunmekteyım neyse sızınde yapabileceğiniz bişey olmadıgını bılıyorum gerçekten saçma geliyor.Teşekürler yorumlar için iyi çalışmalar.

5. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Anlayışlı olmanızdan dolayı biz teşekkür ederiz. Konunun kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.