Öneri Chat'a [CM]ler Geri dönsün

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve Mereog tarafından 4 May 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

[CM]LER GERİ GELSİN Mİ ?

1. EVET

2. HAYIR

3. ESKİ GÜNLERDEKİ GİBİ GELSİN !

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
  1. Mereog

Mereog User

Eskiden oyuna girdiğimiz zaman önce chat açılırdı daha sonra cm ile günaydınlaşır veya akşamlarda sohbet edilir hemde sorular sorulurdu eğlenceli dklar harcardık ufak tartışmalarda güzel banlar yerdik kick atardı çoğu zamanını herkes chat geçirirdi eş dost cm admin derken oyunun en canlı yeri chatdi şuan girdiğimiz zaman artık adamlar satılık hesap varmı yazabiliyor hesap satışı yasak ama cm olmadığı için ban yemiyor şikayet etsekte çok sonra ban yiyor CM lerimizi geri istiyoruz !

Sayın adminlerimizin ilgilenmesi dileğiyle !

Youtube Mereog Saygılar

2. Cmler geri dönerse baya oyuncu daha aktif olur chatta güzel sohbet ve küfür azalır anında müdale gelir hatta discord'a acil destek ticket yeri lazım anında sorunlarda dönecek 1 2 admin olsa ingilizce veya başka bi dil veya türkçe olarka cevaplayan anında müdale şart

3. SmileyeS2

SmileyeS2 User

Güzel bi konu açılmış @kaptan34 ilgilenicektir bi ilan verir bence ne dersiniz sayın admin :)

4. CMleri sabah öğlen akşam chatta görmek istiyoruz heleki cumartesi pazar ! sayın adminlerde chata gelip bizle sohbetler ettiği günler geldi aklıma ah ah bide duyduğuma göre admin haritaya girip veya vs atacakları kendi turnuva haritasına çekebiliyormuş admin etkinlik yapsın turnuva vs gibi etkinliği bunu canlı yayın versin

5. zamandurdu

zamandurdu User

darkorbit getirmezki görev alcak kimse kalmadı .(

6. kaptan34

kaptan34 Board Administrator Team Darkorbit

Gelen cm ler genelde kendi klanlarından oyunculara yada tanıdığı oyunculara herhangi bir şekilde insiyatif sağladığını fark ettiğimiz zaman takımdan atılıyor, tabi hepsi bu sebepten çıkmıyor kendi zaman ayıramamasından dolayı da çıkan mevcut. Bu sebepler doğrultusunda CM bulmakta çok zor oluyor. Adaletli chat yönetimi istiyorsak güvenecek oyuncu gerekiyor. Söylendiği gibi cm eski haline dönsün muhabbet edelim olmuyor ne yazık ki :|

Ayrıca /report ve /inorge seçenekleri her zaman kullanılabilir.

7. @kaptan34 son güvenilecek insanlarda error 98 yedi adminim :) oyunu A dan Z ye iyi kötü herşeyini bilen bir oyuncu olarak içtenlikle bot kullanmadığım halde ban yedim ve oyuna giriş yapmıyorum artık :) tek ümidim yeniden hesabın incelenmesi ve Şp puanlarının geri yüklenmesi :)

8. Mereog

Mereog User

Eğer münkünse ben olmak isterim cm oyuna devamlı renk vermek istiyorum genelde sabah 7 den gece 12 kadar online oluyorum fırsat buldukça tüm serverlere bakabilirim klan ayırt etmem sevmem yandaşcılık

9. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY S-Moderator Team Darkorbit

Merhaba,

Başvurunuzu gönderebilirsiniz. :)

Türkiye Takımı!

10. şahin1

şahin1 User

chat cmlwri dönsün ve 100 yıllık chat cezaları kalksın bir zahmet:mad:

11. chatte melek teyze nickli biri sürekli ana varat küfrediyor nasıl banlatabilirim

12. Mereog kardeşim yaşlanıyorsun demekki sen:). Eskiye özlem başlamış ta "Gelmez o günler, dönmez o günler Mazide kaldı hep"! . Ama senin gibi birisi chatte renk katar. Bir de Kaptan bana 112 sene chatt banı atmasaydı da senle konuabilseydim:((.:))

13. kaptan supportada atıyorum altta yazdığımı ama dikkate almayacakları için aynını buradanda yazıyorum.bu haksz banlar ne olacak?

selam
    benim şerefsizlik yapana ******** dedim diye hatta kendi şirketinden olana ******** rütbesini darkorbit olarak siz verdiğiniz halde bende ******** dedim diye hadi hakaret sayalım ama 100yıl banı şimdiye kadar hiç vermediniz 100yıllık ban sebebi değilken hatta alta çet sayfasından alınmış ama 1 saat bile ban almamış adam .bana neden 100yıl ban?
    benim 100yıllık ban sebebim lütfen dikkatli okuyun ban sebebi görülen kelimelerin küfür olmadığını göreceksiniz.ard niyetiniz yoksa cümledeki eksik harfler sadece r harfidir ..
    Sohbetten banlandın. Tekrar 25.05.2114 saat 00:38 zamanında giriş yapabilirsin.
    [<< [ASLANㅤBEY] bende diyoum !§$%&^*! meğersem tam şeefsizmişsin yadım ettiğin klanı göünce anladım>> - A - küfür - 28-10-2023- tarihinde teknik desteğe bilet gönderiniz]
    buradakide benim yazmadığım ve adama *** diyerek aileye küfür etmiş ve banlanmamış oyuncu?
    (( kafabirmilyon benim nikim değil sadece siz görün diye kopyala yapıştır yaptım.
    [ᴬᴷᴿᴾ] ᴋᴀғᴀʙɪʀᴍɪʟʏᴏɴ.: ismimi calmış pç ))
    bu oyuncu neden banlanmadı?

14. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY S-Moderator Team Darkorbit

Çözüm yeriniz supporttur.

15. yok yok oyun ölmüş gömeni yok .bazı adminler veya yetkililer yavaaş yavaş toprak atıp gömmeye çalışıyor.100yıllık ban sebebine ban vermeyen admin keyfine göre 1 saatlik bana 100 yıl ban veriyor.6 aydan evel adam yerine koyulmuyorki supporta yazsam ne olacak.6 ay sonra açın diye yazmam söyleniyor canımız sağolsun

Sayfayı Paylaş