CHATA GİRİYORUM 1 TANE CM VE ADMİN YOK

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •тяנα¢к•ѕρяяσω•тя tarafından 21 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Chata giriyorum adin ve cmlere sesleniyorum kimse yok bu nasıl bir işya ya görevinizi yapın yada başka kişileri koyun chata adamın biri bni tehdit ediyor çarına giricem çarını çalıcam diyor birtane allahın kulu yok ne cm var admin şikayetçiym kardeşim klana üye alıyorum parantez içerisnde hemn alınır yazısı koyuyorum adam diyorki cm [..]bunu diyene sakın kanmayın çarınızı çalyor diyor buda geldibana çattı işim güzüm yoktu çar çalıcaktım bnm işim gücüm klanımı sağlama almak adam ordan laf atıp duruyor bu adamdanda şikayetçiym bu arkadaşın gereğinide yapın tehdit ederek çarımı çalıcakmış oyuncunun nicki:alesta70 bu arkadaşın cezasını artık siz bulun birde lütfen chatta 24 saat boyunca admin veya cm bulunsun saygılarımla kusura bakmayın sizide meşgul ettim

2. FENOMEN

FENOMEN User

Merhaba;

Lütfen şikayetlerinizi supporta yazınız.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.