Destek Chat'de 2 günlük hesap kapatımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ERDALBAGGAL tarafından 21 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar merhaba, dün oyun oynarken, birden oyun bağlantım gitti, ve tekrar girmeye çalıştığımda 'login error 98 aldım''

Darkorbit hayatım boyunca ne bir yasa dışı program kullandım, nede bir artniyetli hile,

Supportta mesaj attım hesabımı niye kapattınız? Login error98 alıyorum diye,

Support bana mesaj atmış, Sohbet kuralları yüzünden hesabınaza yaptığımız detayli inceleme sonucu, 2 gün bann aldınız diye,

-----------------

Sayın modlarım adminlerim öncelikle şunu söylemek istiyorum, bu oyunu 2006'yılından beri hiçbir şekilde yasa dışı birşey kullanmadım elimle emeğimle oynadım binlerce tl para yatırdım, daha dün, 5 günlük destek çektim oil paketinde 3 tane oil çektim(ki yaklaşık 1000'tlye( tekabul ediyor, o kadar vip premium çektim, ben oyunda botların bannlanmasını beklerken haksız kazanç elde eden insanların bannlanmasını beklerken, benim hesabımın 2 gün sadece sohbet yüzünden bannlanması canımı epey sıktı ve beni üzdü,, forumun bu konuya hiçbir şey yapamayacağını çok iyi biliyorum,

Sadece derdimi bir oyuncunuz olarak anlatmak istiyorum, herhangi bir şekilde, hiçbir zaman etmediğim gibi, bir oyununun ailevi değerlerine, küfür etmediğim haalde çok ağır küfürler etmediğim haalde, chat te yazmış olduğum bir şey ne olmuş olabilir'de

Hesabım 2 günlüğüne kapanmış olabilir?

Chat bannı almak yerine hesap banı almayı ilk defa görüyorum, Acaba piyango bana mı patladı? Yoksa chat'te yazılanlara hesap banı daha önceden ceza veriliyormuydu bunu öğrenmek istiyorum,

Dediğim gibi ben botların bannlanmasını bekler, ve oyunu adaletli bir şekilde oynamak istiyorken, kapanan hesap benimki oldu :)

Evet 2 günl olabilir,, Ama bu tamamen haksızlık, daha önce hiç bir bannı bulunmayan hiçbir ceza almayan bir uyari bile almayan hesabı 2 gün kapatmak(CHATİ DEĞİL)!

Bir müşteriniz ve oyuncunuz olarak büyük bir ayıptır,

Saygılarımla..

2. sindbadmoscow.

sindbadmoscow. Community Team Team Darkorbit

Merhaba,
    Eve toyun içinden atılan mesajların da kuralları mevcut. Siz arkadaşlarımızdan ricam buradaki kuralların her alanda geçerli olduğunun farkında olmanız.
    Ayrıca takdir edersiniz ki kuralları ne siz ne de biz belirliyoruz. Dolayısı ile bu şuranın kuralı ya da değil deme yetisine sahip değilsiniz.
    Uyarı almaya neden ihtiyaç duyduğunuzu da anlayabilmiş değilim, hepiniz yaşça büyük ve aklı başında insanlarsınız. Eğer hayatta herşeyi uyarılara göre yapacaksak o hayat yaşanmaz olacaktır. Lütfen kendinizi ve kullandığınız kelimeleri kontrol edin.
    Bir daha tekrarlanmaması umudu ile. Konuyu kilitliyorum izninizle.

ERDALBAGGAL bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.