Chat'e oyun bölümü eklensin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xXS3B!H!CR4NXx tarafından 9 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Chate Oyun bölümü eklensin mi ?

1. Eklensin boş durmaktansa oyuna katılırız.

66,7%
  2. Eklenmesin gerek yok biz şu anki etkinliklerle yeterince zevk alıyoruz.

33,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Chatte global özelliklere sahip, herkesin mesaj yazabileceği bir oda oluşturulsun ve sorular sorulsun ilk önce doğru cevabı yazan kişiye ufak çaplı hediyeler verilsin.
    örneğin: 100-mcb25 cephane/ 100 uridium vb... gibi

Bunun için cm'lerin ilgilenmesine gerek yok soruları belirlersiniz otomatik sorulur.

2. Yani, olabilir. Olmaması için bir sebep yok ama 7 gün 24 saat olmaması gerekli. Bunu bir takvime oturtmak lazım, o zaman daha sağlıklı olacağı kanısındayım. Çünkü benim gibi klavyeyi hızlı kullanan arkadaşlar eğer sorunun cevaplarınıda biliyorlarsa bu durumu suistimal edebilir ve sürekli cephane ve uridium kazanabilir. Yanlış anlaşılmasın bu durumu kendimi övmek için söylemiyorum, diğer oyunculara problem yaratacağı için söylüyorum.

3. DraydiBoy

DraydiBoy User

başka bir bilgisayardan arkadaşımla anlaşıp bunun hilekar bir yoldan kazanabilirim örnek vermek gerekirse uri yerine ünvan verilebilir "yardım sever "falan

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.