CHATim açılmıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ARI_KOVANI tarafından 16 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ARI_KOVANI

ARI_KOVANI User

YAKLAŞIK 5 GÜNDÜR CHATİM BANLI OLMADIĞI HALDE chatim gelmiyor dailed diyor bilgisayara format dahi attım düzelmiyo ne yapmalıyım acaba kolay gelsin

2. Merhabalar;

Ekran görüntüsü alıp resim olarak eklermisiniz?

İyi forumlar.

3. ARI_KOVANI

ARI_KOVANI User

5 gündür böyle ve türksadlada görüştüm onlardan kaynaklanan bi sıkıntı yok herşeyi denedim format bile attım chat gelmiyo

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Kasım 2015
  4. Merhabalar;

Mesajınıza nasıl resim ekleneceğini buradaki konuya bakarak yeniden düzenleyiniz lütfen.

İyi forumlar.

5. ARI_KOVANI

ARI_KOVANI User

6. Merhabalar;

Oyun sayfalarını kapatın Tarayıcınızda çerezleri temizleyin tekrar girip bakın chatinze.

İyi forumlar.

7. adminim format bile attım düzelmiyo çerezleri defalarca sildim

8. Merhabalar;

Farklı bir tarayıcıdan denedinizmi peki normal şartlarda çerezleri temizleyince düzeliyordu bendede arada böyle hata oluyor.

İyi forumlar.

9. ARI_KOVANI

ARI_KOVANI User

adminim 5 tarayıcı yükledim ve hiçbirinde gelmiyor cc cleaner filan hepsini yaptım ama herzaman aynı yazı geliyo zaten herşeyi denemesem sizi burdan rahatsız etmem

10. Merhabalar;

Bu durumda supporta yazmalısınız orada hesabınızı inceleyip bilgi vericeklerdir.

İyi forumlar.

11. ARI_KOVANI

ARI_KOVANI User

onuda yaptım ama :)) yinede teşekkür ederim kolay gelsin

12. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.