CHAT'im ortada hiçbir yanlış olmadan 2 kez BAN yedi !

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve JUMBA1 tarafından 1 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. JUMBA1

JUMBA1 User

Açık konuşacam kimse kusura bakmasın gerçi bi kusur yok aslında ben bu oyunu kimsenin babasının keyfi için açmadım ve para yatırmadım,tek iletişim olan chat'i keyfiniz isteyince kapatabiliyorsunuz buda bütün oyunumu berbat ediyor şu duruma bi el atın alay eder gibi tek kelimemde bile hata olmadığı halde kimin hakkıymış bana ban atmak ??? support ilede iletişime geçtim ama burdanda duyurmak istedim bu haksızlığı

2. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Haksız ban aldığınızı düşünüyorsanız zaten supporta bildirimde bulunmuşsunuz.

Forum üzerinden yapabileceğimiz bir şey yoktur.

Support yazışmalarınızı inceler ve gerekli düzenlemeyi yapar.

Keyifli forumlar.

3. JUMBA1

JUMBA1 User

Teşekkür ederim JUPITER yorumun için ancak dediğim gibi haksızlığı herkesin görmesini istedim sadece ve size de keyifli forum lar

JUPlTER bunu beğendi.
  4. Merhaba ,

Bazı kelimeler filtreye eklenir ve chat üzerinde yazılanların içinde geçiyorsa sistem otomatik olarak ya kick atar ya da belli sürelerde ban atar. Bunun dışında gerekli durumlarda chat görevlileri kick atar ya da belli sürelerde ban atar. Şu durumda sistem mi yoksa görevli mi ban attı bunu bilemiyoruz.

İyi forumlar.

5. mesala bazı oyuncu nickleri var

adamla iletişime gecmek istiyorum ama sistem ya cıkartıyor yada banlıyor nacizane önerim o nickleri ya kullandurtmayın yada serbest bırakın adamın nicki at kasnağı şekilli harflerle yapmış şimdi ben bunu düz olarak yazıdğımda ban yiyorum benim günahım ne böyle bir cok nick var

mesala -
    .
    arapca
    cince
    japonca

ben bu kişiye ne diyecem ne yazacam

lütfen ilgilenilsin artık

6. Merhaba ,

Çince , Japonca ya da Arapça gibi olanlara bir şey diyemem fakat at kasnağı v.b. şekillerde sadece özel karakter kullananlar varsa ss alıp support'a bildirebilirsiniz. Ayrıca güncelleme ve fikir havucu bölümüne konuyla ilgili çözüm olabilicek fikriniz varsa anket ekleyip konu açabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.