chatta haksızlık

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CİLΛ tarafından 12 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. CİLΛ

CİLΛ User

modum haksızlık var 3 dakika arayla 3 kere ice meteroid bittimi yazdım 2 gün ban yedim .

alt alta yazmadım flod yapadım millet oyunda güncelleme gelmeden 10 saniye önce yapınca bişey olmuyo ben yapmayınca 2 gün ban yiyorum.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Aralık 2014
  2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Tıpkı Chatte olduğu gibi , Forumda da alt alta mesaj yazmak ( Flood yapmak ) görüntü kirliliği yaratmaktadır ve yasaktır.

Eklemek istediğiniz bir şey var ise , Mevcut Mesajınızı düzenle deyip ekleyiniz.

Sorununuza gelince , Flood yapmak , Chat Kurallarına göre yasaktır.

Eğer Sürekli Alt Alta yazarsanız ve Uyarıya rağmen devam ederseniz Chatten uzaklaştırılırsınız.

Eğer banınızın haksız olduğunu düşünüyorsanız , İD Numaranız ile birlikte Support ' a başvurunuz

Hatalı Chat Banları konusunu inceleyerek , nasıl yapacağınızı öğrenebilirsiniz.

Chat banları konusunda artık forum üzerinden işlem yapılamıyor.

Son olarak bu tür sorunlarınızı Genel Konular kısmına açarsanız , daha çabuk cevap alırsınız.

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.