CHATTE grupta küfür atanın fotosunu çektim nasıl kullanmalıyım!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Y€RLİ__PLAKA*21* tarafından 3 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. chatte bırı kufur yazdı fotorafını çektım kullanamıyorum nasıl kullanacam fotorafı nereye yollayacam adam grupta küfür ettı o fotorafı enreye yollamam gerek nasıl yollanılıyor yardım lütfenn adamlar ha bire küfür yazıyor yardııımm!!!

2. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Online resim upload sitelerine fotoğrafı upload ediniz, ardından size linkler verecektir bu linklerden "direct adress" olanı supporta oluşturacağınız formun içine yazınız. Varsa elinizde bu kişinin nickinin yazılışınıda mesajda belirtnizi server bilginiz ile supporta gönderiniz.

Keyifli Forumlar

Y€RLİ__PLAKA*21* bunu beğendi.
  3. moderator verdıgın bılgiler için teşekkurler ama karsıma forum linki ve html linkı çıktı hangisi olacak bıde lınkı supporta yazacam değilmi ?

4. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Ben teşekkür ederim. Evet linki supporta yazacaksınız. Forum ve html linklerinin altında direckt access diye bir linkte olmalı.... Ona ulaşmaya çalışınız. Bulamıyorsanız daha farklı sitelerden deneyiniz 3-5 sn anca alır zaten.

Keyifli Forumlar

5. direct acces belki türkçe yazar yoksa kesin dırec acces diye yazar değilmi linkte ?

6. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

direkt link/ doğrudan erişim/ direct access gibi yazar. Bu link kişi adresine aydığında doğrudan resmi görecektir.

Keyifli Forumlar

7. çok teşekkürler sana kolay gelsin yardımlaırn için tşkler bu verdıgın bılgıler sayesınde artık kufurlere karşı korunabilecem saol sana kolaylık dilerim :)

8. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Biz teşekkür ederiz. Sorunlarında yardımcı olmak için burdayız daha farklı sorunlarda konu açmaktan destek beklemekten çekinmeyiniz.

Konuya gerekli cevap verildiğinden/ konu çözüme kavuştuğundan kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Y€RLİ__PLAKA*21* bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.