Chatte hakaret ve Küfür

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve polatalemdar311 tarafından 9 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Düşman klan oyuncuları fake hesaplarından hakaret veya küfür edenler var.

Bu kişilerin fake hesap değil ana hesaplarında banlanmasını istiyorum.

Nasıl yapabilirim?

2.İstemcide profil link yok onu nasıl bulabilirim?

2. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

/report komutunu kullanarak chat üzerinden oyuncuları raporlamanızın yanı sıra gerekli ekran görüntülerini, kullanıcı isimlerini ve sunucularını belirterek supporta bilet oluşturup gerekli incelemelerin yapılmasını ve dediğiniz gibi bir durum varsa ceza almalarını sağlayabilirsiniz.

İyi forumlar.

polatalemdar311 bunu beğendi.
  3. Bilgi için teşekkür ederim.

Konu kilitlenebilir.

4. KUZEN.22.

KUZEN.22. User

ya bu ebedı kapısı daha baslamadan lac lanıyorum ve kapıda oluyorum bu nasıl sey bu
    kadar parcayı bu basıt hatalar ıcın canımız cıkana kadar toplamaya calısıyoruz.yazık lanet olsun dıyorum artık ya bı baksınlar su oyuna artık bakın kardesım bır suru para arcıyoruz.merkez bu nu gorebılıyor ama kayıplarımız hıc bır zaman telafı edılmıyor .sızlerın hatalarını bız cekıp duruyoruz .bu kadar ınsan magdur olurken sız hala duzeltecez dıyorsunuz ya kayıplar .bu sızlerede haram kazanc oluyor cunku merkezın eksıklıklerını sızlerde gormezden gelıyorsunuz ve telafıde yardımcı olmuyorsunuz belkı para almıyorsunuz ama emek hırsızlıgıda haramdır daha ne deyım .yazıklar olsun turkturke bunu yaparsa elın yabancısı ne yapmaz...anlayana artık..belkı dıkkate alırsınızda yazarsınız dıye her yerde paylasacam hatta ınstegramda bıle .yahu bug yapmıyoruz haksız kazanc yapmıyoruz bot kullanmıyoruz daha nasıl sızden saygı duyacaz dert ortagı olucalsınız anlamıyorum​

5. :D :D :D

Adamlar bug yapanlara 1 haftalık ödül verdi bunun üstüne konuşulacak bir şey olduğunu sanmıyorum ;)

6. smoonrise

smoonrise User

Supporta yazman gerekecek ve kanıtsız maalesef olmaz seninde dediğin gibi profilde alınamıyor istemciden dolayı , profilin fotosunu alıp net yükleyip onun link verebilirsin birde küfürlerini fotosunu alıp kanıt olarak atabilirsin hatta report edişinide kanıt alabilirsin kişiyi report sisteminden bulabilirler tabi isterlerse . Normal şartlarda zaten asıl hesap taraması isterse chat yetkilileri yapıyor diye biliyorum yada üstlerine bildiriyor diye biliyorum . Diğer bir husus dns değiştirme genelde bu tip kullanıcılar dns üzerinde açıp hesabı öyle küfür ediyorlar support bunu ayırt edebiliyor mu bilemiyorum ama şikayet etmende fayda var diye düşünüyorum.

polatalemdar311 bunu beğendi.
  7. Merhaba,

İsteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.