Chatte küfür

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve jarekkk tarafından 23 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. jarekkk

jarekkk User

İskandinavya 2de az önce dalga dalga chat banı atan Boran Baran[CM] yok. GÜNEY mod açk banlamyor anama laf yiyorum gören yok. Tabi nasıl olsa Kazanlı size para kazandırdı çektiği uriler ve satın aldığı otomatik kutu toplamalarla :)

Nasıl resim ekleyeceğim fruma bilmiyorum 2dk da yazın ve nereye atacağımı yazın. inşallah 30gün banlarsnız dicemde 2gün fix sizde. admine küfür edince gemi kapatırsnız bizim anamıza edilince 2gün.

edit : tamamdır ekledim .

oyuncu nicki : ●»...^BEŞİKTAŞ^...«● server iskandinavya2

olay . 5-10dk önce zaten isk 2 serveri logları belli kimse olmaz.

2.edit :: chatte ingilizce yazarken özelden birine (isk2 olduğu için yabancı çok )
    sorry for it yazınca mesela kick yiyorum it kelimesinden dolayı yada i am felan gibi. Bunlarıda bi düzeltseniz yazmışken bunuda yazıyım. globaldeki oyunculara emin ol zor oluyor bunlar. TR için doğru ancak global serverlarda kalkmalı bu kelimeler

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Kasım 2014
  2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Öncelikle Resim uygunsuz kelimeler içerdiğinden tarafımca kaldırıldı.

Chat banlamaları konusunda forum üzerinden yapabileceğimiz bir şey maalesef bulunmuyor.

Lütfen ilgili kanıtlarınız ile ( Foruma Koyduğunuz resim ile ) durumu Support ' a şikayet ediniz.

Görevliler konusunda bir şikayetiniz var ise , Bunu da Support ' a bildirebilirsiniz.

Yabancı Sunucularda ki , Kelime kısıtlamaları konusunda , Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümüne anket ekleyerek konu açabilirsiniz.

Yeterli Destek görür ise merkeze bildiririz.Ek olarak da Support ' a da iletebilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.