Chatte şikayet etme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ΞΞΞΞadidas tarafından 26 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İyi günler geçende başıma geldi adam işi gücü bıraktı chatten gizli olarak sinkaflı bir şekilde küfür ediyor.Ben uymadım ona ama adamın işi olsa öyle gayretli bir şekilde küfür etmez yorulur bırakır.Chatten cm yazıyorum bana küfür eden daha da coşuyor.Tabi ki cm yoktu chatte.
    Demek istediğim chatte bildir ya da şikayet et butonu olsa bu şekilde bildirsek küfürlerin önüne geçilir diye düşünüyorum.Babası para vermese evden çıkamayacak tipler klavye başında aslan kesiliyor.

2. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Chatte /report komutunu kullanarak uygunsuz kelime kullanan oyuncuları rapor edebilirsiniz. Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

Luminous bunu beğendi.
  3. Tam olarak nasıl yapılıyor.yazanların sonuna /report yazıp enter a mı basmamız gerekiyor.

4. genelde komutlar önce yazılıyor büyük ithimal /report yazıp sonra oyuncu adını ekliyoruz.. genelde yazışmalarda bu şekilde yapılmakta. diğer kodlar için /help kullanabilirsin.

5. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Chatte yasaklı bir kullanım gördüğünüzde normal sohbet mesajı yazar gibi /report komutunu yazınız. Karşınıza çıkacak ekranda kötü içerikli mesajı seçerek şikayet edebilirsiniz. Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

Luminous bunu beğendi.
  6. teşekkürler kilitleyebilirsiniz.

7. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Talebiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Luminous bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.