Chatte yapılan küfürlere ağır yaptırım önerisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [-61LazKopaT61-] tarafından 21 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba, cm ve adminin chatten kaldırılmasından beri çok yoğun bir şekilde chatte küfürler ediliyor. bu küfürler bazen bize bazende başkasına ya kendi gemileriyle ya da çoğunluklu olarak yan hesap açıp o hesap üzerinden chate girip küfür ediliyor. chatin bu kadar seviyesizleşmesine tek engel küfür eden gemiye (yan gemiyse ip den ana gemisi bulunarak) şu şekilde ceza verilmesinin gerektiğini düşünmekteyim.

• 1. ceza: 1 hafta gemi kapatılması
    • 2. ceza: 14 gün gemi kapatma cezası + %25 tecrübe ve şeref kesilme cezası
    • 3. ceza: 30 gün gemi kapatılma cezası ve %50 tp şeref kesilme cezası
    • 4. ceza: hala daha devam ediyorsa sınırsız ban.

bana inanın bu sayede oyunun bu kadar seviyesizleşmesini kesinlikle ve kesinlikle önleyecektir. 15 yaşında ki çocuklar 40-50 yaşında ki adamlara küfür ediyor. geçen hafta 56 yaşındaki klanımızın en yaşlı oyuncusu chatten kendisine edilen ağır küfürler dolayısıyla hastanelik olmuştur. küfür edeni bulursam çekip vurucam diyerek kafaya koyacak kadar çıldırmış, chatte seviyesizlik diz boyu yapmıştır. lütfen bu konuyu sayın artemis dikkate alsın ve bu konuda ciddi yaptırımlar yapılmasını önemle rica ediyorum. bu konuyuda ankete açılacak bir konu olarak görmüyorum. bu oyunda yıllarca emek veren abilerimiz ablalarımız için yapılması mecburi bir hamle olarak görmekteyim.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Aralık 2017
  2. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Konunuzu forum kurallarına uygun şekilde düzenledim.

Hiç bir yetkilinin, oyuncuların özel tslerine gelemeyeceği için ilgili bölümü kaldırdım.

Konunuza anket eklemeniz gerekiyor.

İyi forumlar...

3. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Belirlenen süre içerisinde anket eklenmediği için konu kaldırılmıştır.

Konu sahibi anket ekleyerek konuyu yeniden açabilir.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.