Chatte Yazılan Linkler

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by eray_kara20021990, Feb 27, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Chatte yazılan linklin tıklayarak açılmasını ister misin ?

1. Evet

100.0%
  2. Hayır

0 vote(s)
    0.0%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Sayın oyunun yaratıcıları ve diğer yardımcıları.CM'lerin chatte paylaştığı linkler (örn:www.twitch.com/bigpointtr) bu gibi linkler yazılıyor fakat kopyala yapıştır ile açabiliyoruz
    en azından verilen linklerin üstüne tıklayarak belirtilen siteye direkt olarak gidebilsek oyuncu için zaman kazandırmış oluruz.Basit birşey gibi gözükebilir fakat siteleri ziyaret eden kullanıcı sayısı artacaktır.

Saygılar...

2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

evet guzel olur chat hizli akarken yakalamak zor oluyor ilgi azaliyor.+1

3. Merhaba ,

Chat kısmında link'lerin tıklanabilir olmamasının bir çok sebebi var. Eğer sizin dediğiniz gibi olsa bir çok olumsuz sonuçlara neden olabilir. Kopyalayıp bakmak çok zor olmasa gerek diye düşünüyorum.

İyi forumlar.

4. Alp0915

Alp0915 User

adminim öylede çok fazla yazı çıkınca kopyalamak haliyle zorlaşıyor

5. Merhaba ,

Diyelim ki dediğiniz gibi oldu peki bu durum farklı olumsuzluklara neden olursa o zaman ne olacak ? Mesela hesap çalınmaları artarsa o zamanda tıklanır olmasın diye konular açılacak. :)

İyi forumlar.

ÈrroR_™ likes this.
  6. Alp0915

Alp0915 User

ama adminim o linki sadece cm veya adminler atıyo diye biliyorum yani sadece onlar atabilceği için bi sorun olmaz bence

7. Merhaba ,

Özelden , özel oda ya da grup kısmından üyelerde atabiliyor. Az çok bilgisi olan onlara itibar etmiyor fakat bilgisi olmayanların geçmişte epey başı ağrımıştı diye hatırlıyorum.

İyi forumlar.

8. onun yerine ozel bir oda açılsın orda tum lnkler olsun mod ve cm dışında kimse yazamasın .

Thread Status:
Not open for further replies.