chatteki çifte standart yaptırım yapan adminler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ((¯`»__ΛLQNÊ__«´¯)) tarafından 26 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ***
    bu adamlaar 2 si hala chatten sa yazarken sadece ben banlanıyorum . ben niye banlandım demiyorum ama hersey acık bu adam bole gorev yapıosa diyecek birşey yoktur. bir tane ss i almayı unutmusm ordada ne farkeder biz hertülü biperiz yazıodu nyse koymuym dedim onu

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Ağustos 2018
  2. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Forumda küfür veya hakaret içerikli resim paylaşmayınız. Chat görevlisinin olmadığı zamanda bu yazılar yazılmış olabilir. Buraya attığınız resmi oyuncunun profil linkiyle beraber destek birimine iletiniz, gerekli inceleme yapılacaktır.

İyi oyunlar.

3. bilmiyordum ama png leri koyp koymaıdgımı bilmıorm supporta yönelttim info icin tesekkür ederim kg

4. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Başka bir sorunuz yok ise konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi oyunlar.

5. umarım saat belli iken o saatte gorev yapan tr2 deki chat gorevlisi men edilir. Kilitlenebilir

6. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.