Chatteki hatalı banlama

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve UzayYolcusuTR tarafından 2 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar bundan 5 dakka önce bana dalan bir adama what am I doing ? yazdıgımda chatten cıkarıldım neden cıkarıldım birisi söylesin bad behavior diyor bide cok bilmiş chat ne yapıyorum dedim ben yoksa yalnış bir şeymi deidm ? de çıkarıldım

2. Türkçe dışında dil kullanımı yasak diye biliyorum.

3. yabancı serverdayım

4. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Yazdığını cümleyi enterlediğiniz anda chattan banlandıysanız sistem tarafından uygunsuz kelime içerdiği için olabilir. Supporta yazarak chat banınızı kaldıra bilirsiniz.

İyi Forumlar.

5. Aslında şu dikkatimi çekti "bad behavior".

Bu genelde chat bozukken oluyor diye biliyorum ban ile alakalı mı?

6. Merhaba ,

Oynadığınız server'ın genel dili ne ise onu kullanmanız gerekiyor. Büyük olasılıkla yazdığınızdan dolayı işlem uygulanmıştır. Durumu anlaşılır olarak yazıp gerekli bilgilerinizle birlikte support'a bildiriniz.

İyi forumlar.

7. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

gayette guzel yazmis.dis servera uygun.bu sistemde cok kafasina takiyor herseyi didik didik.:confused:

OĞUZKHAN bunu beğendi.
  8. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Aslında TR serverlerinde ki filtre sistemi biraz yumuşatıldı. :) Dediğiniz gibi de kafasına göre değilde bazen oyuncularımız kelimeleri yazarken boşluklara felan dikkat etmiyorlar bu yüzden sistem banlamaları oluyor. :)

Konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.