Geri bildirim Chatten Edilen Küfürlerin Cezası Ağırlaştırılsın

Konusu 'Güncelleme ve Fikir Havuzu' forumundadır ve Zer0DayLover tarafından 12 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olsun Mu?

1. Evet

66,7%
  2. Hayır

33,3%
  1. Öncelikle selamlar ,

Bu gün cubikon kesip protegit görevimi yapacaktım fakat düşman şirketi besleyen bir elemandan ağıza alınmayacak ağır küfürler ve hakaretlere uğradım , ne anama sövmediği kaldığı nede bacıma , nede doğmamış çocuğuma yedi ceddime saydı sövdü.

Açıkçası bunu kendi ana hesabındanda yapmadı gitti yan hesaplar üzerinden yaptı SS'leri buraya koyarım ama forum kuralları gereği çok ağır hakaretler içerdiği için atamıyorum. Hepsini reportladım.

Bakınız bu oyunu stres atmak için oynuyoruz ama bu tip kişiliksiz , şahsiyetsiz , ırz düşmanı , terbiyesiz , haysiyetsizler yüzünden tüm oyun zevkimiz kursağımızda kalıyor.

Lütfen bu konuda cezalar ağırlaştırılsın.

Verilmesi gereken cezalar:

Aile değerlerine küfür:

7 gün oyundan uzaklaştırma , gemisinde ki ŞP ve TP puanlarının %25'i silinecek , gemisi açıldıktan sonra 7 gün boyunca kestiği tüm yaratıklardan %25 ödül kesintisi alacak.

2. kez tekrarında ise 1 ay boyunca gemisi kapatılacak ve gemisi açıldıktan 2 hafta kadar %50 kestiği tüm yaratıklardan ve yaptığı kapılardan %50 ödül kesintisine uğrayacak.

3. kez ise oyun hesabı tamamen kapatılır. Sövdüğü yan hesaplar ve ANA GEMİSİ DAHİL.

Chatte Küfür Spamı:

Oyunda yeni açılmış bir hesapsa direk kapatılacak , eski bir gemi ise 14 gün oyundan uzaklaştırma , gemisinde ki ŞP ve TP puanlarının %25'i silinecek , gemisi açıldıktan sonra 7 gün boyunca kestiği tüm yaratıklardan %25 ödül kesintisi alacak.

Irkçı Hakaret ve Terör Örgütü Propagandası Yapmak:

1 Ay boyunca gemisi kapatılacak ve gemisi açıldıktan 2 hafta kadar %50 kestiği tüm yaratıklardan ve yaptığı kapılardan %50 ödül kesintisine uğrayacak. Şayet terör örgütü propagandası yapılıyorsa derhal savcılık veya EGM'ye gerekli bilgiler iletilip savcılık süreci başlatılmalıdır.

Chat herkese aittir , küfürlerle oyunu birbirimize zehir etmeyelim.

Ve rica ediyorum bu konuyu @.Paradoks. ve diğer takım liderleri inceleyip değerlendirsin , küfür etmek hoş bir şey değil ne kadar reportlasakta bu arsızlar çirkinliklerini devam ettiriyorlar.

Son düzenlenen: 12 Ağustos 2020
    VELİBİNALİ ve KüçükKurt bunu beğendi.
  2. Şahsen tp şp kesintisine aşırı derecede karşıyım sırf edilen küfür için chate erişim yasaklaması yeterlidir hatta oyun sektörünün en ileride gelen esporlarından biri bile sadece görsel ceza ve sohbet kısmına erişimini engelleyip oyun içi bir duruma karışmıyor ve en doğrusu da budur. Sadece terör örgütü propagandası için savcılık veya egmye şikayet edilmesini doğru buluyorum

3. Küfür edilmezse şp tp gitmez :) Yani E-spordan bahsediyorsunuz fakat bir başkasına huzursuzluk vermek , oyun keyfini batırmak mı E-spor ?

Cezalar caydırıcı olmalıdır , cezalar caydırıcı olmazsa bu tip çirkinlikleri her defasında görmeye devam edeceğiz , oyunu saygı çerçevesinde oynamalıyız , küfür edenlerin yanınada kar kalmamalıdır bu küfür mevzusu.

Ne kadar reportlansada yan çar açıp özelden sövülmekte bu tip şeyler var.

VELİBİNALİ ve KüçükKurt bunu beğendi.
  4. Cezalar oyunun özüne işlememeli ve forumda başka oyunlardan bahsetmek yasak olmasa 2-3 örnek daha verebilirdim ama sana da cezaların caydırıcı olmadığı konusunda da katılıyorum

Zer0DayLover bunu beğendi.
  5. smoonrise

smoonrise User

Küfür konusundaki bakış açına ve duruşuna katılmamak mümkün değil , fakat merkezin altını çiziyorum Merkez yani almanyanın bakışı pek bir garip onlarda aile kavramı ve küfür kavramı bize göre başka ondan sebeb küfüre bakışda farklı bizde küfür yüzünden hayatından olan olur onlar karşılıklı dakikalarca hakaretlerini eder ve dağılırlar az çok bu bu çerçevede bir toplumlar .
    Suan hali hazırdaki kurallar ve uygulamar oldukça yetersiz ve çaydırıcı değil çok emin değilim ama bot yazan 2100 küsür yılına kadar ceza ama aileye namusa küfür eden 1 ay sonra chatte tekrar diyorum yanılmıyorsam . Önerilerin güzel geliştirebilir veya başka şeyler eklenebilir kabul göreceğini sanmıyorum yine belirteyim de ... zaten çözmüşler geçende yazdım yan hesaplar hazır herkezde kodlu wenomları hem pushing hemde küfür için 10 ar 20 şer açmışlar nede olsa bedeva 8 iris kararsız lf4 lüydü 1 kod ile
    Zamanında bu yan hesap il küfür konusunda az savaş vemedim en son geldiğim nokta ıp ban atamayız oldu cafeden giriş yapılıyorsa diğer oyunculara haksızlık olurmuş gibi bir cevap geldi ve bu küfürü eden hesap 0 hesap yeni açıp nick kopyalayıp malum ilk hesap chate yazamıyorum gizliden özele yazıp etti küfür kestim diye olay günü açılmış hesap ile küfür etti chat banı aldı asıl hesaptan gülücükler attı dakikalarca bu ve bu gibi olaylar yazan olacaktır bu artık oyunun bir klasik döngüsü oldu
    TR ekibinin elinde hiçbir çözüm yok küfür ve küfüre bakışı merkezin başka dediğim gibi , senin fikrindeki gibi fiziksel bir zarar olması lazım ama yan hesap ediyorsa napılacak ? diyelim ki geminin kayıtlı olduğu mailden ceza alsın Ip den verilememe varsa o zamanda küfürli hesaplar için mail açarlar yani sistemin yine açığı var .
    Fikrin kısmi olarak çalışır ama yan hesap boyutu yine devreye girince yetersiz kalır üzülerek düşüncem bir kapsamlı önlem şart .
    Terör propagandası konusunda hiç şikayetim olmadı ve merkezin bu konuya bakışı nedir bilmiyorum . Türkiyeden kaçan Türkiye aleyhine konuşan haraket edenleri kabul eden sahiplenen almanya , gösteri yapmalarına izin veren ve propagandasını yayınlayan ne kadar ceza uygun görür nasıl karşılar orasıda bir muamma bence bu konuda adminler merkezin duruşu nedir bilgilendirir.

Son düzenlenen: 12 Ağustos 2020

6. Açıkçası şöyle gemilerine okkalı bir bann yese bu arsızlar bir daha o ellerini klavyelerinin üstüne götürmezler emin ol :D

Gemiye çok ağır yaptırımları olması lazım , küfür dediğimiz şey sonuçta oyunun tadını kaçıran bir etken.

7. smoonrise

smoonrise User

Bu yan hesap olayı tüm sistemi avlıyor cezayı asıl hesaba veremeyince sende eski oyuncusun eskiden böyle değildi sanırım asıl hesaba ceza verilirdi ben yan hesaptan küfür etti diye klan başkanı asıl hesabı kapatılan bile duydum eskiden 2010 lar filandı sanırım . yan hesap olunca Tp-Şp de versen direk kapasanda çözüm olmuyor maalesef .

8. Eskiden bunlardan dolayı kurmay albay , general hesaplar kapandı TR-3'de 2010 gibi.

Şimdi her şey daha serbest...

9. darkorbitin batışını imzalamışsın :D

10. 34KAAN34

34KAAN34 User

Evet oyu vereyim eşitlik olsun. Rezalete bak :S 4'e 4. Demek küfrü serbest bırakmak isteyenlerin sayısı oldukça fazla :S

11. Valla yılmaz o kadar çok küfür eden var ki chatte , bu gün kendi şirketim düşman şirkete yardım etmek için her türlü pisliği yaptı görev var diyorum adam 4-5 tane yan hesap açıp sövmeye başladı.

Açıkçası bu 3 sene ve öncesinde olan bir durumdu fakat cidden bu tipler can sıkmaya başladı.

yılmazcan47 bunu beğendi.
  12. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Bu harika konu için önce teşekkürlerimi ardından konunuzu indekse eklediğimi bildirmek istiyorum.

İyi Forumlar.

13. Çogu kişinin ban yedigini goruyoruz istatistik sayfalarında Konu Gerçekleşti diyebiliriz

Sayfayı Paylaş