Chormin etkinliği

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Barbaros tarafından 2 Ekim 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Barbaros

Barbaros User

Şu an zeta yapıyorum chormin kasmak için zetada bir yerde patlayıp tekrar girip daha fazla kasabiliyorum diye hatırlıyorum ama neresiydi onu hatırlıyamıyorum.Bir de birleştirden cayborg alabilecektik bu etkinlik için diye gördüm ama birleştirde chorminle yapılabilen bir şey gelmedi

2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Son kristallin dalgasını tamamlayıp imha olursanız 27. dalgaya baştan başlayacaksınız.

İyi Forumlar.

3. Barbaros

Barbaros User

Teşekkürler modum peki cayborg birleştirme olacak mı olmayacak mı bu etkinlikte

4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Etkinlik duyurusunda birleştir bölümünde olacağı belirtilmiştir. Oyun içerisinde şuanda aktif değildir. Sorun rapor edilmiştir. Etkinliğe başlamadan önce Birleştir>Uzay Gemileri ve Tasarımları bölümünü kontrol etmeyi unutmayınız.

İyi Forumlar.

5. tpkverduş

tpkverduş User

İlk devourer kısmında infernalleri patlatıp patlayacaksın 4 kere patla sonra hak satın al 1 veya 2 sana kalmış.

6. Barbaros

Barbaros User

Tamamdır sağolun konu kilitlenebilir

Eyw sağolasın

7. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Rica ederim :) . Konu talebiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.