Chrome Kasma Problemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •£Ł£ќŦŖỌ¯•¯мĀŇγ£ŦĬќ• tarafından 31 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Konulara baktım baya araştırdım ve gördüklerimde ''pepperflashplayer.dll'' eklentisini devre dışı bırakın felan yazıyor.Bende ise bir tane flash player eklentisi olduğundan devre dışı bıraktığımda oyun hiç açılmıyor aşağıda fotoğrafını da ekleyeceğim. Bu sorunu nasıl çözerim ?[​IMG]

2. 1 tane varsa onu kapatmamanız lazım yoksa flashlı oyunlar açılmaz.
    Sorunun çözümünü bilmiyorum. Tek çözüm tarayıcı değiştirmek. Maxthon kullanabilirsin.

3. Oyundaki kasma sadece tarayıcıya bağlı olmaz.

Ben Chromede oynarken herhangi bir kasma sorunu yaşamıyorum.

Dilerseniz farklı tarayıcılarda bir deneyin , Eğer benzer sorunlar devam ediyorsa , Sisteminizin özelliklerini ve İnternet Hızınızı paylaşırsanız daha çok yardımcı oluruz.

4. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

1 tane var ise onu kaldırmanıza gerek yoktur.

Siz başka tarayıcılardan oynamayı deneyiniz daha iyi sonuçlar alabilirsiniz.

İyi Forumlar.

5. Lalie

Lalie User

yandex-mozilla firefox gayet güzel her ikisindede sabit 60 fps alıyorum en yüksek ayarlarda chrome ile 40 45 fps felan

6. Merhaba ,

Uzun zaman önce Chrome ile oynamayı bıraktım. Bazen duruma göre Yandex yada Maxthon kullanıyorum.

İyi forumlar.

7. Chrome yakın zamanda Flash'ı bünyesinden çıkaracakmış, Chrome kullanan arkadaşlar belki bundan sonra daha rahat oynayabilirler.

8. Merhaba ,

Daha önceden dediğim gibi Yandex , Maxthon , Safari yada Opera gibi tarayıcılar ile denemeler yapabilir en sonuç aldığınızı kullanabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.