chrome ? mozilla ? anketlii :)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MiiniixMiiniix tarafından 1 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

mozilla ? chrome ?

Anketin kapanma tarihi 8 May 2015.
  1. chrome

57,1%
  2. mozilla

42,9%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaslar chrome mu ? mozilla mi ?

2. matkap34

matkap34 User

bu konunun yeri burası değil ama bana göre mozilla bundan 9 sene önce başladım mozilla denen virüse halada ondayım ne chrome ne opera ^^

3. cevap icin sagol mod gerekdigi yere zaten koyar :)

4. Yandexde fps yüksek göstermekte fakat oyunda sorun çıkmaktadır. Ben chrome kullanıyorum çünkü uzun zamandır kullanmaktayım alıştım ve yazım kurallarını denetlediği için forumda çok yararlı oluyor :):)

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Lütfen konuları uygun bölümlere açmaya dikkat ediniz.Aksi takdirde ceza alabilirsiniz.

Geyik amaçlı konuları konuşmacı köşesi bölümüne açınız.

İyi forumlar

6. bence oyunda akıcı ve gecıkmesız bır oyun oynamak ıcın mozılla fırefox crome yıde denedım mozıllayıda cromede kopmalar takılmalar gecıkmeler yasadım mozılla fırefox ta hıc sorun yasamadım tavsıyem mozılla fırefoxtur iyi oyunlar

7. ille ıkısınden bırını ıstıyosan chrome iyidir...
    ama ben yandex derım turboyuda sureklı acık yaptınmı internetle alakalı yavaşlamalar fazla olmuyo...

8. Yandexde turboya geçince videoları göstermiyor bazı özellikleride kapatıyordur. Turbo ile oyuna girmez.

9. oyuna gırıyo ben anasayfada başlaya basınca once beyaz ekran gelıyo ortasında içeriği göster yazıyo tıklayınca normal devam edıyo...

10. Öyle yapınca turbo işe yaramazki oyunu açınca oyunun kendisinden başka bir içerik bulunmuyor.

11. işe yarıyo ben kullanıyorum chrome ile veya başka tarayıcıyla oynayınca yaşadığım internet kaynaklı donmalar yarı yarıya düştü diyebilirim...
    bi indir yükle dene öyle karar ver bence burda anlatmayla olmaz...

12. Tarayıcılarla bir test yaptım en iyi hangisi diye;

Pc özelliklerim (Felaket)

İntel core 2 duo 2.2 ghz
    1 gb ram
    Nvıdıa Geforce 7300le (64 bit 512 mb)
    Windows 7 Ultimate

Denenen tarayıcılar: Google Chrome, Mozilla Firefox, Yandex, Opera, İnternet Explorer 11

Denemelerimin sonucunda uzun zamandır kullandığım fakat en kötü olan chrome oldu. En düşük özelliklerde bile oyun boştayken max 32 gösteriyordu. Sonrasında yandexe gelecek olursak cubi içine girince fps 5in altında geziyordu. Yandexden daha iyi opera ve firefox denedim arasında pek fark yoktu cubi içinde ikiside fps 8 gösteriyordu. ama firefoxun yazı tipini sevmediğim için operayı seçtim. Birde explorer kullanıyım yazıktır dedim chromedan bile iyi çıktı :D ama diğerlerini geçecek kadar performans gösteremedi. Buna göre sıralama şöyle oldu;

1. Opera
    2. Mozilla Firefox (Yazı tipini sevmedim can sıkıcı)
    3. Yandex (Az farkla kaybetti)
    4. İnternet Explorer 11 (Chromedan iyi enazından :D)
    5. Google Chrome (İnternetde gezinmek için iyide oyuna gelince berbat)

Bir şey farkettim bütün tarayıcıların görselliği ve işlevselliği birbirine benziyor.

NOT: Bu testler kendi bilgisayarımdan kendi görüşüme göre yapılmıştır kişiden kişiye farklılık gösterebilir.

13. matkap34

matkap34 User

chrome un sende çok kötü olmasinin sebebi cok ram tüketmesi operayi bilmem ama chrome mozilladan iyi ama ben mozilla kullanıyorum çünkü renkler ve zevkler ^^

14. Anlaşılan senin pc oyun için yetiyorda artıyor. Hepsinin ram kullanımı aynı görünüyor bende bu yüzden ram değil sorun.

Opera içerik ve ayar konusunda chrome gibi görünüyor aynı şirketmi yaptı acaba. Tek farkı operada donanım ivmesi var bu sayede oyun hızlanıyordur.

Son düzenlenen: 2 May 2015
  15. PC donanımı düşük olanlara Maxthon öneriyorum.

HHD olan , Ekran kartsız , 960 MB RAM ve Pentium D-Core işlemci (çift çkrdk - 1.60 GHz) ile Darkorbitte 35 FPS alıyordum :) ama maalesef videolar vs. Chrome'dan yavaş açılıyordu.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.