Destek chrome sıkıntısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve akın_04_04 tarafından 15 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. beyler şimdi ben darkorbite başka tarayıcıdan giriyorum gayet güzel donmuyor fps 30 40 arası oluyor tamam buraya kadar güzel ama ben bu dediğim tarayıcılarda huzurlu olmuyorum chromeye alışkınım chromede ise böyle oynayamıyorum bi yardım edin yaw eklentilerdemi bi yanlışlık var nedir anlamadım donuyo takılıyo chrome yanıt vermiyo shock wawe eklentisi bozuldu zırt pırt bir sürü şey çıkarıyor ayrıca chromede pingimde düşüyo acil bi destek arkadaşlar ... ( flash playerden felan anlamam :D )

2. Maxthon kullan derim daha rahat makinayı yormuyor. chrome kadarda hızlı

3. Chrome da flash sıkıntılı başka tarayıcılardan deneyin.

4. yav haklısınızda chromeden başka tarayıcıda rahat edemiyorum chromede mousum heryere oto. gidiyor resmen o kadar uzun süredir kullanıyorum yani :(

5. akıncım Chrome ile maxthonun tasarımı O kadarda farklı değil onu kullanırsan sıkıntın biraz daha azalır hemde fps artar

6. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Bize gelen bilgilere göre chrome tarayıcısı oyunumuzda sıkıntılar çıkarmaktadır. Yetkililer chromeden oynamamanızı tavsiye ediyor.
    Lütfen farklı tarayıcılardan oynamaya devam ediniz.

İyi Forumlar.

7. Aynı şekilde Mozilla da arıza çıkarıyor. Maxthon u kullanayım mı sizce memnun musunuz? Oyun hızındaki farkını FPS cinsinden falan örnek vererek açıklarsanız sevinirim.

8. Chromeda 1 fps alırken maxthonda 40 lara kadar çıkıyor :)

Kötü bir sisteme rağmen :)

9. Merhaba ,

Alışkanlıklar mı yoksa oyundan aldığınız performans mı daha önemli ? Yani daha sorunsuz bir tarayıcı ile oyun oynamak mı istersiniz yoksa Chrome ile sıkıntılı oynamak mı ?

Ben şahsen oyunu daha sıkıntısız oynamak isterim. Maxthon olmaz Yandex olur yada Opera - Safari gibi tarayıcılar da olabilir.

İyi forumlar.

10. Chrome aşırı derecede RAM yemeye başlıyor ben Mozilla deniyorum 2 gündür fena değil, olmadıysa eğer denilen diğer tarayıcıları denemek lazım.

11. Ben chromeden giriorum 56 fps 250 mb ram kullanıo. Sıkıntı yok bende valla maxthon a gecsem 2240 fps olması lazım arkadasın 1 e 40 oranına gore :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.