Chrome

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve PЯΞÐλТÖЯ™ tarafından 25 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba herkes biliyor bağlantıda bir sorun olduğunu. Ben chrome kullanıyorum.
    Darkorbit yazıp internette arattıktan sonra çıkan darkorbite tıklıyorum ve bana bu siteye erişilemiyor gibi yada internet olmadı zaman ki gibi siteye girmiyor. Chrome nin eklentisi olan ZenMate i etkinleştirince sorununsuz giriyor. fakat eklentiyi devre dışı bıraktığımda tekrardan bağlanamıyor ve inertnet yokmus gibi siteye giremiyorum(darkorbite ).bu sorunu nasıl düzeltebilirim.(farklı tararayıcılardanda denedim aynı sonuç)

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Etkin bırakmanız gerekmekte.Demekki o program olmadan tarayıcınız desteklemiyor.

İyi forumlar

3. Google Chrome'yi sil tekrardan yükle. Ama hiç bir şey kalmaması için internetten programlar var onları kullanabilirsin. Eğer bu işe yaramazsa o eklentiye mecbursun malesef. Yada formatlayacaksın başka çözümü var mı bilmiyorum.

4. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Konu hakında gerekli bilgi verilmiş kilitlenebilir

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.