Chromin etkinliği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve cXORBOBERE tarafından 4 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Bugcılar Banlansın

1. Evet

oy sayısı 27
    71,1%
  2. Hayır

oy sayısı 11
    28,9%
  1. cXORBOBERE

cXORBOBERE User

Etkinlikte kuiper kapısında bug yapanları hile yapanları banlamanızı rica ediyorum . Supporta mesaj attım sızınde bana destek vermenizi istiyorum . Emek hırsızlığından başka birşey değil bu

NoPanic bunu beğendi.
  2. PİONEER

PİONEER User

ne bugu yapiyorlarki?

3. 4 bölümde sag alt dan gelen roket atarı kesmiyorlar :D

polatalemdar311 bunu beğendi.
  4. PİONEER

PİONEER User

ehh ne ise yario?

5. M-A-Y

M-A-Y User

sürekli 40 chromin alıyorsun

6. Yapma yanarız :D

7. yok yapmadim 6 tnae küiper döndüm:)

8. PİONEER

PİONEER User

niye ? hile degilki

polatalemdar311 bunu beğendi.
  9. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

İyi Forumlar.

10. Vayy be merkez ekibi halen yaşıyormuş :)

Belki oyuna düzenleme getirirler ;)

11. 6 hayır oyu verenelr bugu kullananlar galiba :D banlayın gönderin hepsini biz enayimiyiz de bugu kullanmıyoruz

12. IIMuncuRII

IIMuncuRII User

kasan kasti kasipta bildirmedi ban yesinler böyle sacmalık olmaz

13. Böyle bugmı olur resmen oyun kasan kassın.Farkedilmiş gibi yapıldığında düzeltiriz demiş.

14. cXORBOBERE

cXORBOBERE User

Düzelttiğiniz için teşekkürler ama milletin aldıgı moduller nocal ospıum lar nolcak ???? Bazı şeyler insanın zoruna gıdıyor kardeşim herkesden alınsın .

Herkes modullerı aldı biz kapı yapıcazda chromın kasıp modul alacak vay be .

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 May 2020
    memat155 bunu beğendi.
  15. Veryansın

Veryansın User

adamlar bir kuiperde 160bin cromin kasmıs buna bir yaptırım olmayacak yine yapanın yanına kar yapmayanın enayiliği olacak.

memat155 bunu beğendi.
  16. cXORBOBERE

cXORBOBERE User

abi aynen oyle vallahı benım ıcıme dert oluyo zaten bole seyler kendımı enayı gıbı hıssedıyorum

Saldırı-Hattı ve Veryansın bunu beğendi.
  17. Olan olmuş ,alan almış chrominleri.Bari bizlere de bir kafi miktar verilsin de hakkımızı helal edelim:(.Anlayamadığım özellikle bu işlerle uğraşan birileri mi var da bunlar yapılıyor.Bunlar 3-5 kişiden fazla değildir.Onları yakalayıp cezalandırmak gerek.Yoksa bataklıktaki sinekler bitmez..

18. Aslında merkez ekip hile kullananlari tespit edebilir çünkü zaten 1 gemi 1 dalgada 320.000 chromin kasamaz ve seyirden bulabilirler
    Acilen gerekli cezai işlemin uyugulanmasi gerekiyor bizim suçumuz günahımız ne
    Bu hayir diyenlerde buyuk ihtimal bug kullanmis bir de utanmaz bir şekilde hayor oyu basiyorlar :) kendilerini zeki saniyorlar ;)

AKINCI_TAHA[İMHA] bunu beğendi.
  19. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Forum içerisinde uslübunuza dikkat ediniz.
    Mesajlarınız tarafımca birleştirilmiştir. Forum Kuralları gereğince alt alta yazmak yasaktır, lütfen bu kurala uyunuz.
    Sanal ortamda yapılan her işlemin bir anlamı olduğunu çalıştırılacak bir script ile gerekli cezai işlemlerin uygulanabilceğini hatırlatmak isterim.
    Lütfen uslübünüza dikkat ediniz. Kabul ettiğimiz oyun kuralları gereğince;
    Yapılan bug oyuncuların hakkına girmekten çok sistemin açığını değerlendirmektir. Kullanılan bug ile alakalı gerekli karar ve cezayı Merkez Ekip uygulayacaktır.

İyi Forumlar.

Luminous bunu beğendi.
  20. Biz de farkındaydık sistemin açığının ama uygulamadık çünkü sonucunda cezai işlem olacağını düşünüyorduk. Kullananlara cezai işlem uygulanmazsa bundan sonra en ufak sistem açığının önünü alamazsınız haberi olan (Merkez Ekibin sistem açığını kullanarak bug yapanları banlamadığına kanaat getiren) herkes suyunu çıkartana kadar kullanacaktır. Ban beklediğim yok artık botlar rahat rahat dolaşırken ban isteyecek değiliz bug için ama hiç değilse bug ile yapılan malzemeler ve şeref puanları geri çekilmelidir.